8 Απρ 2016

Πώς η λανθασμένη τακτική της Γιούβε μπορεί να «εξαφανίσει» μέσα σε μία στιγμή τον Κουαδράδο από το Τορίνο

Η έλευση του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να φέρει, άμεσα, μια αποχώρηση για τη Γιουβέντους. Αυτή δεν είναι άλλη από του Χουάν Κουαδράδο και το forzajuve.gr ήταν το μέσο που ενημέρωσε τους Έλληνες οπαδούς της Μεγάλης Κυρίας για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο Κολομβιανός είναι ο ποδοσφαιρικός έρωτας του Κόντε που τον ήθελε και όταν αυτός ήταν στη Γιουβέντους και ο Κουαδράδο έπαιζε στην Ιταλία για λογαριασμό της Φιορεντίνα.

Γιατί όμως θα χάσει τόσο εύκολα τον παίκτη η Γιουβέντους; Γιατί πολύ απλά δεν έχει καμία ρήτρα στα χέρια της, δεν έχει κάποιο χαρτί που θα ισχυροποιούσε τη θέση της.

Όταν έπαιρνε τον Κουαδράδο από την Τσέλσι στο τέλος του προηγούμενο καλοκαιριού, η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ χαλαρή και του τύπου: θα κάτσουμε κάποια στιγμή στο ίδιο τραπέζι να τα κουβεντιάσουμε και να τα βρούμε.

Αυτό, σε καμία περίπτωση δε διασφάλιζε τα συμφέροντα της Τσέλσι και τώρα που οι μπλε αλλάζουν προπονητή και φέρνουν κάποιον που θέλει τον Κουαδράδο, πολύ απλά, θα τον χάσει.

Προφανώς ήταν ένας λανθασμένος χειρισμός από την ομάδα. Ισως να μην εκτίμησε σωστά την κατάσταση, ίσως να μην ήθελε τόσο πολύ εκείνη τη χρονική στιγμή τον παίκτη και δεν ήθελε να δεσμευθεί. Αρκετά είναι τα ίσως αλλά τώρα που ο παίκτης της «βγήκε» και θα μπορούσε να τον κάνει δικό της πληρώνοντας στους Λονδρέζους, δεν μπορεί…

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_60.html
Στα σκαριά η πρώτη αποχώρηση λόγω Κόντε. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται, δυστυχώς, η αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventus-nea_7.html
Ποιοι είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα γίνει «μάχη» ανάμεσα σε Κόντε και Γιουβέντους. Ετοιμοι για... μάχη με τον Αντόνιο Κόντε είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα. [Ολόκληρο το θέμα +]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου