16 Απρ 2016

Τα τρία διλήμματα του Αλέγκρι

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι κανονικά στην αποστολή της Γιουβέντους για το ματς με την Παλέρμο, για το οποίο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει τρία διλήμματα.

Οι μπιανκονέρι ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Σικελούς, όπου ο στόχος φυσικά είναι μόνο η νίκη που θα φέρει ακόμη πιο κοντά το 5ο σερί πρωτάθλημα.

Σε αυτή την προσπάθεια η Γιούβε μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Ντιμπάλα καθώς επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας μετά τον τραυματισμό του αλλά δεν είναι ακόμη σίγουρο, όπως παραδέχθηκε και ο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου, ότι θα είναι στην 11άδα.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από το Βίνοβο, ο allenatore προτίθεται να παρατάξει την ομάδα με 3-5-2 αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει για τρεις θέσεις. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπουφόν και η αμυντική τριάδα θα αποτελείται από τους Μπαρτσάλι-Μπονούτσι-Ρουγκάνι.

Στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Κεντίρα-Μαρκίζιο-Πογκμπά αλλά για τις δύο πλευρές είναι ακόμη όλα ανοιχτά αφού ο Αλέγκρι δεν έχει αποφασίσει ανάμεσα σε Εβρά-Αλεξ Σάντρο για αριστερά και Κουαδράδο-Λιχτστάινερ για δεξιά.

Οσο για την επίθεση, σίγουρος για την 11άδα θεωρείται ο Μάντζουκιτς και από εκεί και πέρα παίζεται μια θέση ανάμεσα σε Μοράτα και Ντιμπάλα, με τον Ισπανό να μοιάζει φαβορί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου