31 Μαΐ 2016

Σε… σύγχυση ο Μοράτα: Θέλω να μείνω στη Γιούβε, να θριαμβεύσω στη Ρεάλ και να παίξω στην Πρέρμιερ Λιγκ που μου ταιριάζει

Ο Αλβαρο Μοράτα είπε ότι θέλει να θριαμβεύσει με τη φανέλα της Ρεάλ, ότι δεν θέλει να φύγει από τη Γιουβέντους και ότι θα ήθελε να παίξει στην Αγγλία.

Ο Ισπανός φορ παραχώρησε συνέντευξη στη μαδριλένικη εφημερίδα AS και κατάφερε να πει ότι τα θέλει όλα. Και να σαρώσει με την Ρεάλ, και να μη φύγει από το Τορίνο, και να παίξει σε κάποια αγγλική ομάδα...

Πάνω από όλα, θέλει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του πριν την έναρξη του Euro και είπε ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σε ομάδα που θα τον κάνει να αισθάνεται σημαντικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μοράτα…

Για την διετία του στη Γιουβέντους: «Η εμπειρία μου στη Γιουβέντους ήταν επικερδής. Κατέκτησα ότι υπήρχε να κατακτήσω στην Ιταλία και μάλιστα όχι μία φορά, έφτασα στον τελικό του Champions League, πέτυχα γκολ σε αυτή τη διετία και ωρίμασα ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Πιστεύω ότι τώρα είμαι ένας διαφορετικός ποδοσφαιριστής σε σχέση με όταν έφυγα από την Ρεάλ. Πάνω από όλα, όμως, απέδειξα ότι μπορώ να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα γιατί αν μπορώ να παίξω στη Γιουβέντους σημαίνει πολλά. Ελπίζω το μέλλον μου να ξεκαθαρίσει πριν το Euro για να κοιτάξω πώς θα βοηθήσω την εθνική ομάδα και όχι να είμαι με το τηλέφωνο στο χέρι. Θα δούμε τι θα γίνει και πού θα παίξω τελικά».

Για το αν θα επιστρέψει στην Ρεάλ: «Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό θα μου άρεσε. Η επιθυμία μου είναι να θριαμβεύσω με αυτή τη φανέλα αλλά στη Ρεάλ υπάρχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και αυτό που θέλω είναι να είμαι σε μια ομάδα που θα αισθάνομαι σημαντικός. Τη νέα σεζόν θα αγωνιστώ στην ομάδα που θα μου δώσει τις καλύτερες πιθανότητες για να νιώσω έτσι».

Για το ενδιαφέρον από Αγγλία: «Εχω αρκετές προτάσεις από την Αγγλία, κάποιες με ενδιαφέρουν και όχι μόνο για το συμβόλαιο. Νομίζω πως για τα χαρακτηριστικά μου, η Premier League θα ήταν ένας μεγάλος στόχος. Με αυτό, δεν λέω ότι θέλω να φύγω από την Γιουβέντους. Οχι. Η Γιούβε είναι μία ομάδα για την οποία μπορώ μόνο να μιλήσω καλά. Λέω ότι το να πάω στην Premier League δεν θα είναι βήμα προς τα πίσω, το αντίθετο. Με αυτά που έμαθα στην Ιταλία, το να έχω την ευκαιρία να μάθω και κάτι άλλο στην Αγγλία νομίζω ότι θα με κάνει πιο πλήρη ποδοσφαιριστή. Είμαι 23 ετών και αυτό που επιθυμώ είναι να προοδεύω, να παίζω, να μάθω από τους καλύτερους και να συνεχίσω να κάνω μια καλή καριέρα».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

10 σχόλια:

  1. Μπερδεμενος και αβεβαιος για τι πραγματικα θελει,οπως και η αποδοση του 2 χρονια τωρα.Μακαρι να μεινει αλλο ενα χρονο,αλλα απο εκει και περα η ομαδα θελει κατι πιο σιγουρο μπροστα.
    FINO ALLA FINE FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες... Μπερδεμένος και αβέβαιος. Είναι καλός όμως και μακάρι να μείνει. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Νομίζει ότι αν οι αγγλοι ή οι Γάλλοι σκάσουν 50 στη ρεαλ θα έχουν την δική μας υπομονή ποτέ θα ξυπνήσει ο Μορατα να παίξει μπάλα. Η τιμή του έχει αυξηθεί μόνο και μόνο γιατί είναι 23. Δεν έχει αποδείξει ότι αξίζει ούτε 30.
    Έχει κάνει 6 παιχνίδια σε 2 χρόνια. Το πρωτάθλημα φέτος άλλοι το πήραν.

    Bianconero83

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεκτή η κριτική σου αλλά μπορεί να κάνει καλά πράγματα. Σίγουρα δεν είναι ώριμος και τόσο αποφασιστικός όσο θα έπρεπε αλλά δείχνει πως είναι μια καλή περίπτωση. Μην ξεχνάμε πως πέρσι εκείνος πήγε την ομάδα στον τελικό του Champions League. Η φετινή χρονιά είναι σίγουρα δράμα για τον ίδιο αλλά ακόμη και στο φινάλε, στον τελικό με τη Μίλαν, εκείνος έδωσε το τρόπαιο. Το «έχει», αρκεί να το πιστέψει ο ίδιος.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Δεν διαφωνούμε πουθενά. Μπορεί να κάνει μεγάλα παιχνίδια όπως αυτό με την μπαγερν. Το θέμα είναι κάθε πότε. Στα 6 παιχνίδια τα 5 ήταν για το ch lg. Αν τον κρατήσουμε η πάει αλλού όλοι θα περιμένουν ποτέ θα το πιστέψει ο ίδιος. Οι άλλοι όμως δε νομίζω να υπομενουν πολύ...

    Bianconero83

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι. Ή του ύψους ή του βάθους. Μπορεί να βγει, μπορεί και να «καεί» μόνος του. Μεγάλο παιδί είναι και πρέπει να πάρει την τύχη στα χέρια του. Στα σοβαρά όμως...

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  4. Και την ρήτρα να μην πληρώσει η Ρεαλ, με τέτοιες δηλώσεις καλύτερα να φύγει. Δεν υπάρχει λόγος να τον κρατάμε. Όταν παίζεις για την Γιουβέντους ρε φίλε δεν κάνεις τέτοιες δηλώσεις..Άντε γεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνάς πως και αυτός είναι στο άγχος. Δεν ξέρει πού θα είναι του χρόνου. Θα πάει στη Ρεάλ; Θα τον κρατήσουν αν πάει; Πού θα τον πουλήσουν; Στη Γιούβε θα έχει θέση στην ενδεκάδα; Χρειάζεται μια κουλ αντιμετώπιση Δημήτρη.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  5. Τον ευχαριστουμε για την προσφορα του εκανε αρκετα καλα παιχνιδια και σημαντικα γκολ.
    Θελω να παρουμε εναν κλωνο του τρεζεγκε,(βασικα το φαλακρο βελος ειναι κατι τετοιο)και για να μην πολυ λόγω ο Αλβαρος δεν ειναι τετοιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον ευχαριστούμε αλλά δεν... έχει φύγει ακόμη. Είναι παίκτης κορώνα-γράμματα. Μπορεί να σου κάνει παπάδες και τίποτα. Νομίζουμε πως αν τον κρατήσουμε, του αξίζει να έχει ακόμη μία ευκαιρία. Τρεζεγκόλ δεν είναι βέβαια και μάλλον δε θα γίνει ποτέ.

      Forza Juve!

      Διαγραφή