12 Μαΐ 2016

Πόσα πρέπει να δώσει ένας οπαδός για να φορέσει τη φανέλα του αγαπημένου του παίκτη

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου, δύο ημέρες μετά τη φιέστα και την ολοκλήρωση του φετινού Καμπιονάτο για τη Γιούβε, θα κυκλοφορήσουν οι νέες φανέλες από την Adidas.

Στο juvestore.com είναι όλα έτοιμα για να υποδεχτούν το νέο υλικό. Οι οπαδοί μπορεί να μούδιασαν αρχικά στα νέα σχέδια και τα σχόλια να μην ήταν τόσο ενθαρρυντικά άλλα όπως και να ’χει, οι οπαδοί ακολουθούν πιστά κάποιες παραδόσεις. Μία από αυτές είναι η αγορά της φανέλας για τη συλλογή τους.

Πόσο κοστίζει όμως η νέα φανέλα της Γιουβέντους; Εξαρτάται…

http://www.juvestore.com/it/kit-gara/kit-gara-home-2016-17.html

Η πρώτη φανέλα, η ασπρόμαυρη, για παράδειγμα, βγαίνει σε δύο εκδοχές. Η πρώτη που μοιάζει με την αυθεντική (αλλά δεν είναι) τιμάται στα 90 ευρώ (89,95 για την ακρίβεια). Η δεύτερη, αντίστοιχη με αυτή που φορούν οι ποδοσφαιριστές, κοστίζει 120 ευρώ (119,95 για την ακρίβεια).

Και στις δύο περιπτώσεις, αν θέλει κάποιος οπαδός να βάλει το νούμερο και το όνομα του αγαπημένου το ποδοσφαιριστή, υπολογίζει +15 ευρώ, ενώ αν θέλει να βάλει κάποιο δικό του όνομα και νούμερο, υπολογίζει +20 ευρώ.

Από 5 έως 10 ευρώ θα πρέπει να υπολογίζει, επιπλέον, αν επιθυμείς να βάλει το σήμερα του Champions League, το σήμα της Serie A ή το «Respect» της UEFA (το οποίο και είναι πιο ακριβό).



Με απλούς υπολογισμούς δηλαδή, αν ένας τιφόζο θέλει να πάρει την αυθεντική φανέλα του Ντιμπάλα με το σήμα του Champions League, θα πρέπει να δώσει: 119,95+15+5=139,95 ευρώ. Στο παραπάνω ποσό θα πρέπει να προστεθούν και τα έξοδα αποστολής. Οπότε με… 150 ευρώ, θα φοράει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Βέβαια, μπορεί να ακολουθήσει την πρώτη εκδοχή, όπου με τις ίδιες ακριβώς προϋποθέσεις, το κόστος έρχεται κάπου στα 120 ευρώ, 30 ευρώ λιγότερα δηλαδή. Και στις δύο περιπτώσεις, δε λες και καλές τις τιμές βέβαια…

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/05/juvetnus-nea_94.html
Οι νέες φανέλες της Γιουβέντους. Οι φανέλες που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ πριν λίγο καιρό, είναι τελικά όντως αυτές της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν... [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/05/juventus-nea_75.html
Πόσες φανέλες Adidas πούλησε η Γιούβε και τι αύξηση υπήρξε με την προηγούμενη σεζόν. Πόσες φανέλες πούλησε μέσα στη σεζόν η Γιουβέντους, σε ποια θέση είναι παγκοσμίως και τι αύξηση υπήρξε; [Ολόκληρο το θέμα +]




2 σχόλια:

  1. Ειδικα οι καινουριες ουτε τζαμπα τις φοραγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φαίνονται καλές. Ας τις δούμε και πάνω στους παίκτες, στους αγώνες κλπ. Αλλά λίγες ρίγες και τόσο χοντρές, δεν είναι κάτι που θυμίζει Γιούβε.

      Διαγραφή