14 Μαΐ 2016

Ενδιαφέρεται η Γιουβέντους για τον Τόνι Κροος ή Λούκα Μόντριτς;

Τόνι Κροος και Λούκα Μόντριτς. Τα δύο ονόματα που γράφουν ιταλικά ΜΜΕ για το χώρο του κέντρου, μαζί με αυτό του Ισκο.

Η Γιουβέντους ψάχνει ένα καλό όνομα για τη θέση της μεσαίας γραμμής ώστε να πλαισιώνει τους Μαρκίσιο και Κεντίρα.

Δημοσίευμα της Tuttosport γράφει για τρεις ποδοσφαιριστές από τη Μαδρίτη, συνδέοντας και την περίπτωση Μοράτα. Η ιταλική εφημερίδα θεωρεί πως ο Ισπανός επιθετικός των μπιακονέρι θα επιστρέψει στη Ρεάλ αλλά οι δύο ομάδες θα κάνουν και άλλη δουλειά μαζί.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μαρότα θα μπορούσε να παλέψει τις περιπτώσεις Ισκο (που έχει γραφτεί εδώ και μήνες) και προσθέτει τα ονόματα των Κροος και Μόντριτς.

Το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει το 2020 και η σημερινή του αξία υπολογίζεται στα 40 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, το συμβόλαιο του Κροάτη λήγει το 2018 αλλά η τρέχουσα αξία του είναι μεγαλύτερη καθώς τιμάται στα 50 με 55 εκατ. ευρώ.

Η Tuttosport αναφέρει βέβαια πως και οι τρεις περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες για δύο λόγους. Πρώτος είναι ο οικονομικός παράγοντας. Τα χρήματα είναι πολλά για μια μεταγραφή και δεύτερος λόγος είναι κατά πόσο θα θέλει να «ξεφορτωθεί» κάποιον από τους τρεις ποδοσφαιριστές ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Αναμφίβολα μιλάμε για δύσκολες μεταγραφικές κινήσεις που δε φαίνονται να συνάδουν με την προημερών δήλωση του γενικού διευθυντή της Γιουβέτους για μια ομάδα... made in Italy και έξυπνες κινήσεις στο παζάρι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


2 σχόλια: