30 Μαΐ 2016

Η ανακοίνωση του Gruppo Greco για την κακή λειτουργία του τμήματος των συνδέσμων της Γιουβέντους

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους, με ανακοίνωσή της σήμερα, αναλύει τη δυσλειτουργία που υπάρχει στο αρμόδιο τμήμα της ομάδας που ασχολείται με τους συνδέσμους.

Με τίτλο «Είναι κρίμα για τη μεγάλη Γιουβέντους να υπάρχει μια τόσο κακή υπηρεσία», το Gruppo Greco τοποθετείται χωρίς να… μασάει τα λόγια του για όσα συμβαίνουν στον… αθέατο κόσμο των οπαδών.

Η ανακοίνωση
Στη συγκέντρωση των μικρομετόχων, τον προηγούμενο Οκτώβριο, παρουσία του Αντρέα Ανιέλι, πήρε το μικρόφωνο ένας συνδεσμίτης μικρού club της Γιουβέντους.

«Πρόεδρε κάτι πρέπει να γίνει με τα clubs», του είπε. «Πρέπει να βρείτε τον τρόπο ώστε να παίρνουμε τα πράγματα στην ώρα μας». Ο Αντρέα Ανιέλι τον άκουσε υπομονετικά και με σεβασμό αλλά του απάντησε πως δε γνωρίζει το θέμα και υπάρχει αρμόδιο τμήμα για να ασχοληθεί με αυτό.

Το μεγάλο πρόβλημα στους συνδέσμους της Γιουβέντους είναι πως το αρμόδιο τμήμα λειτουργεί με πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι θα έπρεπε.

Τέλη Μαΐου και το Gruppo Greco περιμένει ακόμη από το Juventus Club DOC τις κάρτες και τα μέλη της δεύτερης φουρνιάς εγγραφών. Πράγμα τραγικό για μια ομάδα που επενδύει στους οπαδούς της, που θέλει να είναι ένας παγκόσμιος πόλος έλξης.

Οφείλουμε να πούμε τα γεγονότα όπως ακριβώς έχουν…

Η διοίκηση του Juventus Club DOC δεν αναλαμβάνει να στείλει το πακέτο σε κάθε club αλλά πρέπει να βρει τον κάθε club τον τρόπο να πάρει τα πράγματα. Ακόμη και όταν το Gruppo Greco βρήκε άνθρωπο να πάει να πάρει τα πράγματα από το Τορίνο για να μας τα στείλει στην Ελλάδα, διαπιστώσαμε ότι το Juventus Club DOC έδωσε μόνο τα δώρα και όχι τις κάρτες μελών!

Σχεδόν έξι μήνες μετά τις δεύτερες εγγραφές, η συγκεκριμένη υπηρεσία της Γιουβέντους δεν έχει ακόμη τυπώσει τις κάρτες των οπαδών από την Ελλάδα! Δε χρειάζεται να κάνουμε κάποιο σχόλιο, οι πράξεις τους μιλούν από μόνες τους.

Εδώ και κάποιες ημέρες, έχουμε στείλει μέιλ για να ενημερωθούμε τι έχει συμβεί και πότε θα βρεθεί λύση και ακόμη αναμένουμε την απάντηση. Κάποια στιγμή θα έρθει…

Από την πλευρά μας, οφείλουμε να ζητούσε συγγνώμη για την καθυστέρηση για λόγο που δεν οφείλεται σε εμάς όμως. Αν κάποιος ζημιώνεται από όλη αυτή τη διαδικασία, δεν είναι άλλος από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους.

Είναι κατανοητό να υπάρχει εκνευρισμός και δυσαρέσκεια από τα 35 μέλη που ακόμη περιμένουν τις κάρτες και τα δώρα τους. Και γνωρίζουμε πολύ καλά, υπάρχει εμπειρία 11 χρόνων εξάλλου, πως τέτοια προβλήματα υπάρχουν πάντα με το Juventus Club DOC.

Το Gruppo Greco, όμως, επιλέγει να στηρίζει τον σύνδεσμο για να υπάρχει επίσημη αναγνώριση της Γιούβε στην Ελλάδα. Εξάλλου, η Γιουβέντους για όλους εμάς δεν είναι οι υπάλληλοι του Juventus Club DOC. Ξέρουμε πως στο δύσκολο δρόμο που έχουμε επιλέξει μοναδικός σύμμαχος είναι η αγάπη μας για την ομάδα και το πάθος μας για την bianconera φανέλα. Και κάποιοι φίλοι μας στην Ιταλία που μας στηρίζουν και μας βοηθούν.

Εν αναμονή της απάντησης ώστε να κλείσει το θέμα, εξηγούμε για ακόμη μία φορά τι συμβαίνει αλλά και πόσο κακό κάνει αυτό στον σύνδεσμο συνολικά. Για παράδειγμα, δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη τις νέες εγγραφές γιατί δεν μας το επιτρέπει η συνείδησή μας. Τη στιγμή που 35 bianconeri δεν έχουν λάβει ακόμη το περσινό πακέτο, δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία για τη νέα χρονιά. Εμείς, που ως γνωστών δε παίρνουμε χρήματα από τα μέλη μας, σε αντίθεση με το Juventus Club DOC, που παίρνει χρήματα, σεβόμαστε τα μέλη.

Αν κάποιος λάμβανε και διατηρούσε επικοινωνία με τη Γιουβέντους θα ένιωθε τυχερός και κάποιες στιγμές μοναδικός. Θα ήταν έτσι αν απέναντί μας είχαμε μια υπηρεσία που σέβεται τους οπαδούς της ομάδας από μια άλλη χώρα. Δε συμβαίνει αυτό…

Τη στιγμή που το σάιτ του Gruppo Greco θα έπρεπε να βομβαρδίζεται από ειδήσεις επιτυχιών, φωτογραφίες με τρόπαια, τη νέα καμπάνια εγγραφών, αναγκαζόμαστε να εξηγούμε γιατί το Juventus Club DOC δεν έχει στείλει, ως όφειλε, τα πράγματα στους Έλληνες tifosi.

Είπαμε όμως…

Διαλέγουμε τον δύσκολο δρόμο.

Για τη Γιούβε και το Gruppo Greco!

Για τη δόξα των bianconeri!

2 σχόλια:

  1. είναι πολύ κρίμα για το βεληνεκές αυτής της τεράστιας ομάδας!!!και βέβαια κάνετε πάρα πολύ καλά που δεν προχωράτε σε νέες εγγραφές καθώς πλήττεται η αξιοπιστία σας γιατί καλώς κακώς εκπροσωπείτε την ομάδα σε μια ξένη χώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα λες Βαγγέλη. Μια επισήμανση μόνο: ό,τι γράφεις πάει φυσικά στο Gruppo GReco και όχι σε εμάς στο forzajuve.gr) που αναπαράγαμε την ανακοίνωση του συνδέσμου της Γιούβε στην Ελλάδα.

      Forza Juve!

      Διαγραφή