17 Μαΐ 2016

Κόντρα της Γιούβε με Κόντε και Ιταλική Ομοσπονδία για τον Μπονούτσι

Θέμα έχει προκύψει με την άρνηση της Γιουβέντους να δώσει από τώρα στην εθνική Ιταλίας τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Με το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει, ο Αντόνιο Κόντε ανακοίνωσε τα ονόματα 28 ποδοσφαιριστών που θα είναι στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας από την Τετάρτη ως το Σάββατο για προπονήσεις. Ανάμεσα τους είναι και αρκετοί που δεν θα βρίσκονται στην αποστολή για το Euro αφού ο Κόντε θέλει να κάνει δοκιμές, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι τελείωσε το πρωτάθλημα.

Για τη Γιουβέντους, όμως, δεν τελείωσε η σεζόν και έτσι έδωσε... άκυρο στον ομοσπονδιακό προπονητή για τον Μπονούτσι. Ο Κόντε κάλεσε και τον «Μπόνι» για αυτές τις προπονήσεις αφού δεν θα αγωνιστεί λόγω καρτών στον τελικό του κυπέλλου αλλά οι μπιανκονέρι αρνήθηκαν να του δώσουν άδεια!

Επισήμως, η αιτιολόγηση είναι ότι οι συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν προβλέπονται από την FIFA ως ημερομηνίες στις οποίες οι σύλλογοι είναι υποχρεωμένοι να δίνουν τους παίκτες τους στις εθνικές ομάδες.

Ανεπισήμως, είναι φανερό ότι έγινε για... σπάσιμο τόσο στην ομοσπονδία με την οποία οι σχέσεις μόνο καλές δεν είναι, όσο στον Κόντε. Είτε επειδή δεν αρέσει ο τρόπος που έφυγε το 2014, είτε επειδή υπάρχει ένας εκνευρισμός από πλευράς Γιούβε για κάποια μεταγραφικά θέματα.

2 σχόλια:

  1. Καλά έκανε η διοίκηση1 Αφού δεν είναι στα χρονικά όρια γιατί να τν δώσει; Για να κάνει πάντα τον καλό συγγενή; Εξάλλου στο χαρακτήρα του Κόντε χρειαζόταν ένα χαστούκι..και πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ απόλυτα και καλά θα κάνει ο Kόντε να είναι προσεχτικότερος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή