26 Μαΐ 2016

Τι λέει ο Ισπανός δημοσιογράφος που αποκάλυψε το θέμα του Ντάνι Αλβες και τι συμβαίνει με τον Μασεράνο

Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε τις συζητήσεις της Γιουβέντους με τον Ντάνι Αλβες, πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις με δηλώσεις του σε ιταλική ιστοσελίδα.

Ο Σίκε Ροντρίγκες ήταν αυτός που έριξε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser τη βόμβα για την μετακίνηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ στους μπιανκονέρι και την Πέμπτη μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα calciomarcato.com, τόσο για τις περιπτώσεις των Ντάνι Αλβες και Χαβιέρ Μασεράνο όσο και για τον Αλβαρο Μοράτα αλλά και για τους Χοσέ Καγιεχόν και Πέπε Ρέινα της Νάπολι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός…

- Χθες μας ενημέρωσες για τον όρο στο συμβόλαιο του Αλβες, με τον οποίο μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Ξέρεις κάποια εξέλιξη;
«Ο Ντάνι Αλβες σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει στη Γιουβέντους. Εχει έναν όρο με τον οποίο μπορεί να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, αν και το συμβόλαιο του λήγει το 2017. Το κλαμπ δεν θα μπλοκάρει την αποχώρηση του γιατί ο μισθός του είναι πολύ υψηλός και η έξοδος του θα τους βοηθήσει να "σώσουν" κάποια λεφτά».

- Σχετικά με τον Μασεράνο; Εχει ελπίδες η Γιουβέντους να τον αποκτήσει;
«Η περίπτωση Μασεράνο είναι πολύ διαφορετική. Τόσο ο Λουίς Ενρίκε όσο και η Μπαρτσελόνα τον έχουν πολύ ψηλά και πιστεύω ότι θα παραμείνει στην Μπάρτσα. Εχει ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατ. ευρώ και το κλαμπ μπορεί να του δώσει τα λεφτά ώστε να πληρώσει ένα πρόστιμο 800.000 ευρώ που του επιβλήθηκε από την ισπανική εφορία».

- Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται και για τον Αντρέ Γκόμες; Τι έχουμε για το μέλλον του;
«Ο Αντρέ Γκόμες είναι ένας εκπληκτικός χαφ και νομίζω πως ο Πίτερ Λιμ (ιδιοκτήτης της Βαλένθια) δεν μπορεί να πουλήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του. Δεν τον βλέπω να φεύγει φέτος από την Βαλένθια αλλά δεν ξέρω τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων».

- Η Αρσεναλ είναι στην πολ ποζίσιον για να αποκτήσει τον Μοράτα;
«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Ρεάλ θα ενεργοποιήσει την ρήτρα των 30 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει ξανά και θέλουν να πουλήσουν τον Μοράτα. Η πιο εύλογη επιλογή είναι η μετακίνηση στην Premier League γιατί είναι το πιο πλούσιο πρωτάθλημα της Ευρώπης».

- Μπορείς να μας επιβεβαιώσεις ότι ο μάνατζερ των Καγιεχόν και Ρέινα πρόσφερε τους δύο παίκτες στην Μπαρτσελόνα;
«Οχι. Οχι από όσο ξέρω. Βασικά, η Μπαρτσελόνα δεν ενδιαφέρεται καν για τον Καγιεχόν. Ο Ρέινα, παρ' όλα αυτά, είχε ήδη συζητήσει με την Μπαρτσελόνα πριν δύο χρόνια και με τους μπλαουγκράνα ανοιχτούς στο να πουλήσουν τον Μπράβο αν έρθει μια καλή πρόταση, ο Ρέινα θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για το μέλλον. Οι Καταλανοί δεν πουλάνε με τίποτα τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου