14 Μαΐ 2016

Η πρώτη φωτογραφία παικτών με τη νέα φανέλα

Στη φιέστα με τη Σαμπντόρια οι παίκτες; της Γιουβέντους αναμένεται να φορέσουν για πρώτη φορά τις νέες εμφανίσεις. Κάτι ανάλογο θα γίνει και στον τελικό του Coppa Italia με τη Μίλαν.

Οι νέες φανέλες της Γιουβέντους δεν εντυπωσίασαν τον κόσμο, αν κρίνουμε από τα πρώτα σχόλια στα ιταλικά ΜΜΕ. Η Γιουβέντους και τι τμήμα μάρκετινγκ ετοιμάζονται πυρετωδώς πάντως για να ανατρέψουν την κατάσταση καθώς την ερχόμενη Δευτέρα κυκλοφορούν οι εμφανίσεις στο εμπόριο.

Για τον λόγο αυτό, διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία παικτών με τη νέα φανέλα. Πογκμπά, Μοράτα και Ερνάνες ποζάρουν με το νέο σχέδιο της Adidas.

Αυτή είναι η φωτογραφία...



Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/05/juvetnus-nea_94.html
Οι νέες φανέλες της Γιουβέντους. Οι φανέλες που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ πριν λίγο καιρό, είναι τελικά όντως αυτές της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν... [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/05/juventus-nea_120.html
Πόσα πρέπει να δώσει ένας οπαδός για να φορέσει τη φανέλα του αγαπημένου του παίκτη. Τη Δευτέρα 16 Μαΐου, δύο ημέρες μετά τη φιέστα και την ολοκλήρωση του φετινού Καμπιονάτο για τη Γιούβε, θα κυκλοφορήσουν οι νέες φανέλες. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/05/juventus-nea_75.html
Πόσες φανέλες Adidas πούλησε η Γιούβε και τι αύξηση υπήρξε με την προηγούμενη σεζόν. Πόσες φανέλες πούλησε μέσα στη σεζόν η Γιουβέντους, σε ποια θέση είναι παγκοσμίως και τι αύξηση υπήρξε; [Ολόκληρο το θέμα +]




3 σχόλια:

  1. Αφού δεν αρέσουν στον κόσμο, και σ` εμένα προσωπικά δεν αρέσουν καθόλου, γιατί δεν τις αλλάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία από πίσω και δεν φτιάχνουν κάτι σύμφωνα με τις δικές μα ιδέες ή απόψεις αλλά γιατί έτσι το πιστεύουν ή έτσι πρέπει. Forza Juve!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλος πάντων, σήμερα που τις είδα ``ζωντανά`` μου άρεσε κάπως το στυλ, αν και είναι διαφορετικό.. Ας γίνει και μια αλλαγή!!! orza Juve!!!

      Διαγραφή