16 Ιουν 2016

Τα απίστευτα λεφτά για ετήσιες απολαβές που ζητάει ο Μοράτα από αγγλικές ομάδες

Ο μάνατζερ του Αλβαρο Μοράτα μιλάει με αγγλικές ομάδες και προκαλεί εντύπωση το ποσό που ζητάει για ετήσιες απολαβές.

Το μέλλον του Ισπανού φορ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αφού δεν έγινε το ραντεβού της Γιουβεντους με την Ρεάλ. Την ίδια ώρα πάντως -και αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και τίποτα- ο μάνατζερ του ενημέρωσε τις Τσέλσι και Αρσεναλ που ενδιαφέρονται, ότι ο Αλβαρο θέλει ετήσιες απολαβές που φτάνουν στα... 7,5 εκατ. ευρώ!

Είναι σαφές ότι αν ο Μοράτα πει στη Γιουβέντους ότι θέλει αυτό το ποσό ετησίως για να παραμείνει σε αυτή, ο Μπέπε Μαρότα θα του ευχηθεί «καλή τύχη» στην Αγγλία και δεν θα ασχοληθεί περισσότερο.

Είτε γιατί δεν απέδειξε μέσα στο γήπεδο ότι είναι τόσο σταθερός ώστε να αξίζει τέτοιο ποσό, είτε επειδή οι μπιανκονέρι του ανανέωσαν, με αύξηση, το συμβόλαιο τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε που όλα τα ΜΜΕ τον έκραζαν για τις χαμένες ευκαιρίες στη Σεβίλλη.

Ο 23χρονος Ισπανός, όμως, μπορεί και να ξεχνάει εύκολα κάποια πράγματα...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

4 σχόλια:

  1. Ίσως και να ζητάει τόσα ώστε να αποτρέψει μια μεταγραφή στην Αγγλία, είτε γιατί θέλει να παραμείνει στην Γιουβεντους είτε εαν πάει στην Ρεαλ να μείνει εκεί. Θα δείξει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Με τη μέχρι τώρα στάση του, δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο. Όχι πως έχει κάνει κάτι κακό ή κάτι που δεν έπρεπε αλλά φαίνεται μπερδεμένος, αγχωμένος και χωρίς να έχει αποφασίσει και ο ίδιος. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό έως τώρα με τις κινήσεις του. Ενας πελαγωμένος ποδοσφαιριστής είναι που αύριο δεν ξέρει πού θα παίζει. Και σε αυτό φταίει η πρώην ομάδα του, η Ρεάλ.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Πρεπει να κλεισει άμεσα αυτη η ιστορια. Οι 2 βδομαδες φαινονται πολλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα λες εσύ αλλά η Ρεάλ μάλλον έχει άλλες προθέσεις (σε ό,τι αφορά το χρόνο). Μία έλεγε να τελειώσει το Champions League, τώρα λέει να δούμε το Euro. Βλέπουμε παράταση χρόνου…

      Forza Juve!

      Διαγραφή