29 Ιουν 2016

Ένα περίεργο ντόμινο τριών παικτών που μπορεί να ευνοήσει τη Γιούβε

Aν η Τσέλσι είναι όντως μια ανάσα από την απόκτηση του Μίτσι Μπατσουαγί, τα νέα μπορεί και να είναι ευχάριστα για τη Γιουβέντους.

Οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι παρατηρούσαν επί μήνες την εξέλιξη του Βέλγου σέντερ φορ της Μαρσέιγ αλλά ποτέ δεν πείστηκαν ότι αξίζει τα 40 εκατ. ευρώ που ζητούν οι Μασσαλοί. Αυτό το ποσό, όπως γράφουν σε Γαλλία και Αγγλία, η Μαρσέιγ φαίνεται ότι το βρίσκει από την Τσέλσι και αυτό μπορεί να αποδειχθεί καλό για την Γιούβε.

Αν οι Λονδρέζοι αποκτήσουν όντως τον Μπατσουαγί, θα βγουν από τη λίστα των μνηστήρων για τον Αλβαρο Μοράτα. Αυτό σημαίνει ότι θα αυξηθούν οι πιθανότητες της Αρσεναλ να αποκτήσει τον Ισπανό φορ, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θα μπορούσε να γίνει εφικτή η απόκτηση του Αλέξις Σάντσες, που είναι ο πρώτος στόχος, για τη Γιουβέντους.

Γενικά, πάντως, το θέμα Μοράτα έχει ενδιαφέρον αφού υπάρχουν σενάρια, σύμφωνα με τα οποία οι μπιανκονέρι μπορεί να επανέλθουν τον Αύγουστο για τον Αλβαρο. Τότε που θα έχει καταλάβει, λογικά, ότι δεν υπολογίζεται ουσιαστικά από την Ρεάλ και οι ενδιαφερόμενοι από Αγγλία θα έχουν βρει επιθετικούς...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας! Συγχαρητήρια για τη σελίδα! Ήθελα να ρωτήσω, αν και πώς (με μηδενικό κόστος ήρθε φέτος στη Γιούβε από την΄Κόμο ο π 22χρονος επιθετικός Σιμόνε Γκαντζ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ORZA JUVARE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη.., νομίζω τον είχαμε δώσει δανεικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή