Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Η ατάκα του Μπερλουσκόνι για τους υποψήφιους αγοραστές της Μίλαν από την Κίνα

Ο Σίβλιο Μπερλουσκόνι έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τη Μίλαν και να δώσει την ομάδα του Μιλάνου σε επιχειρηματίες που σκοπεύουν να επενδύσουν.

Αρχικά, μια ομάδα επενδυτών από την Κίνα είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών των ροσονέρι. Ενώ οι συζητήσεις προχωρούσαν, ο Μπερλουσκόνι έκανε στροφή 180ο και είπε την εξής ατάκα: «Οι Κινέζοι Κομμουνιστές έτρωγαν τα μικρά παιδιά... Και εγώ πρέπει να τους δώσω την Μίλαν;».

Ο… γνωστός και μη εξαιρετέος Σίλβιο…

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/05/juventus-nea_483.html
Ένα πράγμα που αναγνωρίζω στον αδίστακτο Μπερλουσκόνι με τους πολλούς εχθρούς. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μίλαν. Ήρθε η ώρα του... [Ολόκληρο το άρθρο +]

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_9.html
Δέκα πράγματα που ίσως δε γνωρίζετε για τον ιδιόρρυθμο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Την ημέρα του Μίλαν-Γιουβέντους, μάλλον είναι καλή ευκαιρία για να κάνουμε focus στον... Σίλβιο Μπερλουσκόνι. [Ολόκληρο το άρθρο +]

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_122.html
Οι μεγάλες μπίζνες των αφεντικών του ιταλικού ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο είναι πάθος, το οποίο παρασύρει τους πάντες. Από τους πιο φτωχούς ως τους πιο πλούσιους. Από την άλλη, βέβαια, είναι και ευκαιρία για επενδύσεις... [Ολόκληρο το άρθρο +]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου