5 Ιουν 2016

Με άρωμα… Champions League και αγάπη για την Μπαρτσελόνα οι πρώτες δηλώσεις του Γιουβεντίνου Ντάνι Αλβες

«Εχω κερδίσει πολλά τρόπαια με την Μπαρτσελόνα αλλά ήρθε η ώρα να προσπαθήσω στην Ιταλία», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Ντάνι Αλβες λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ιδίου πως έρχεται στη Γιουβέντους.

Η ομάδα θα επισημοποιήσει τη μεταγραφή τις επόμενες ημέρες, αλλά ο Βραζιλιάνος είναι πλέον ποδοσφαιριστής των μπιανκονέρι.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Θέλω να κερδίζουμε στην Ευρώπη και στην Ιταλία. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ξανά τη Γιουβέντους στην κορυφή της Ευρώπης».

Ο Ντάνι Αλεβες δεν ξέχασε την Μπαρτσελόνα και όσα πέρασε οκτώ χρόνια στη Βαρκελώνη. «Δεν υπάρχει “αντιο” με την Μπαρτσελόνα», είπε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε: «Αργά ή γρήγορα θα είμαι πίσω. Παραμένω ένας οπαδός της Μπαρτσελόνα. Πάντα είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος αλλά τώρα είμαι περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον στη Γιουβέντους».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


4 σχόλια:

  1. Και μόνο που δε συνέχισε στη Μπάρτσα και επέλεξε τη Γιούβε, αυτή η κίνηση και μόνο ανεβάζει πάρα πολύ το πρεστίζ της ομάδας μας παγκωσμίως! Στη Μπάρτσα τόσα χρόνια αυτός έκανε όλο το παιχνίδι..και τον ``ζηλεύαμε`` όλοι..με την καλή έννοια! Μην ξεχνάμε Και Τον Κεντίρα, που πέρσι κι αυτός έκανε το ίδιο.. που κι αυτός είναι πολύ μεγάλος παίχτης! FORZA JUVE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι δείχνει αυτό που αναφέρεις και είναι καλό να αφήνουν μεγάλους συλλόγους κάποιοι ποδοσφαιριστές για να επιλέγουν τη Γιουβέντους.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Και όταν λέω ότι έκανε αυτό.. δε σημαίνει 'ότι το έκανα από μόνος του... Οι παίχτες εξαρτώνται από τους μάνατζερ... και αν η δική μας διοίκηση είναι τόσο πολύ μέσα στα κόλπα... και της δόθηκε το πράσινο φως να το κάνει..., μεγάλη μαγκιά της...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μεταγραφή ήταν ως ελεύθερος, οπότε το μεγαλύτερο μέρος της επιλογής άνηκε σε αυτόν.

      Forza Juve!

      Διαγραφή