15 Ιουν 2016

Ο Μπεράρντι επιλέγει Europa League με τη Σασουόλο παρά Champions League με τη Γιούβε

Η παραμονή του Ντομένικο Μπεράρντι για ακόμη ένα χρόνο στη Σασουόλο ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε και από τον μάνατζερ του.

Χθες Τρίτη έγινε γνωστό ότι ο 21χρονος εξτρέμ επιθυμεί να παραμείνει στους νεροβέρντι όπου θα είναι σίγουρα βασικός και να παίξει στην Ευρώπη μαζί τους, αντί να έρθει φέτος στο Τορίνο και να παλέψει για να κερδίσει μια θέση στη Γιουβέντους. Αυτή η επιθυμία επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο μάνατζερ του, Σιμόνε Σεγκεντόνι.

«Σύντομα θα αποφασιστεί τι θα γίνει. Στην πραγματικότητα, Γιουβέντους και Σασουόλο συζητάνε αυτές τις μέρες για να δουν τι θα γίνει. Η Σασουόλο θα παίξει στο Europa League τη νέα σεζόν και είναι πολύ πιθανό ο Ντομένικο να παραμείνει στην ομάδα για ακόμη ένα χρόνο».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Αυτος πρεπει να ειναι αρκετα ηληθιος δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.Ειναι το ιδιο ρε Δομινικε να παιζεις στο juventus stadium με το mapei.και κατι αλλο ο καλος ποδοσφαιριστης γινεται καλυτερος οταν συναγωνιζεται με καλυτερους του για μια θεση στην ομαδα και οχι να ζηταει εγγυήσεις.αντε γεια ρε Δομινικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως φαίνεται, στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της ζωής του, επέλεξε να μην πάει. Δεν έδειξε καμία σιγουριά στον εαυτό του.

      Forza Juve!

      Διαγραφή