7 Ιουν 2016

Ανεβάζει την τιμή του Μοράτα η Ρεάλ, ένας πλειστηριασμός που δε θα ακολουθήσει η Γιούβε

Από τα 65 εκατ. ευρώ αρχίζουν οι απαιτήσεις της Ρεάλ για τον Αλβαρο Μοράτα, πράγμα που σημαίνει πως όλα τα δεδομένα εξετάζονται εκ νέου.

Οπως μετέδωσε το Sky, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών, οι Μαδριλένοι σκοπεύουν να κάνουν χρήση της οψιόν απόκτησης του για 30 εκατ. ευρώ, με σκοπό να τον βγάλουν αμέσως προς πώληση για 65 εκατ. ευρώ.

Αυτό είναι το ποσό από το οποίο ξεκινάει η Ρεάλ. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Γιουβέντους θα πρέπει να δώσει ουσιαστικά 35 εκατ. ευρώ στους Μαδριλένους αν θέλει να κρατήσει τον 23χρονο φορ.

Με αυτά τα δεδομένα, λέει το Sky, δύσκολα θα ακολουθήσει στον πλειστηριασμό που θέλει να δημιουργήσει η Ρεάλ ενώ θα πρέπει να φανεί και στην πράξη πλέον τι ακριβώς θέλει ο ίδιος ο παίκτης.

Η ρήτρα, με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογραφεί το 2014, μπορεί να ενεργοποιηθεί από την Ρεάλ από την 1η ως την 15η Ιουλίου αλλά μόνο αν έχει ενημερώσει επισήμως ως τις 30 Ιουνίου.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea_89.html
Το… ρεαλιστικό «κόλπο» που μπορεί να κάνει η Γιούβε για να κρατήσει τον Μοράτα. Μέχρι σήμερα, τα περισσότερα ρεπορτάζ που έχουν να κάνουν με τη φυγή του Αλβαρο Μοράτα, αναφέρουν πως θα τον πάρει η Ρεάλ με σκοπό να τον πουλήσει. [Ολόκληρο το θέμα +]


Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η υπόθεση αρχίζει και κουράζει πραγματικά. Η Ρεάλ δεν ενδιαφέρεται ούτε για τον ίδιο τον παίκτη που έβγαλε από τις ακαδημίες της. Μόνο να πάρει τα λεφτά και τίποτα άλλο. Ε λοιπόν ας τον αγοράσει πίσω να τελειώνουμε κι ας τον πουλήσει. Δεχτήκαμε πριν 2 χρόνια αυτή τη γελοία ρήτρα επαναγοράς. Δε θα δώσουμε τώρα άλλα 35 εκατομμύρια για να τον κρατήσουμε δεν είμαστε μικρή ομάδα. Κι αυτός ο Μοράτα έπρεπε να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση. Δε γίνεται τη μία να λέει έτσι την άλλη γιουβέτσι. Ας πάει στο καλό γιατί η υπόθεση του θα μας δημιουργήσει πρόβλημα από το πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή