6 Ιουν 2016

Εντυπωσιακά στοιχεία για το Juventus Stadium

Ακόμη μία σεζόν τελείωσε θριαμβευτικά για την Γιουβέντους και το Juventus Stadium.

Εγκαινιάστηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2011, πανηγύρισε την πρώτη νίκη τρεις μέρες μετά και από εκεί και πέρα κάθε χρόνο διοργανώνει και φιέστα. Το Juventus Stadium γράφει τη δική του ιστορία και γράφει και εντυπωσιακούς αριθμούς, όπως τους παρέθεσαν οι μπιανκονέρι στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Οπως αναφέρει το σχετικό κείμενο, σε 25 εντός έδρας ματς φέτος για όλες τις διοργανώσεις, η Γιουβέντους είχε 20 sold out, είχε πληρότητα 96% στις εξέδρες και συνολικά βρέθηκαν στις εξέδρες φέτος 1.000.000 οπαδοί. «Περισσότεροι από τον πληθυσμό του Τορίνο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Γιούβε.

Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στο πώς αυξήθηκε ο αριθμός των μικρών παιδιών αλλά και των ηλικιωμένων στο γήπεδο χάρη στις σχετικές προσφορές στα εισιτήρια με μειωμένες τιμές αλλά και στα happenings που λαμβάνουν χώρα έξω από το Juventus Stadium σε κάθε ματς, κυρίως για τους μικρότερους σε ηλικία οπαδούς των μπιανκονέρι.

2 σχόλια:

  1. Αρχικά, συγχαρητήρια για τη σελίδα σας!
    Το γήπεδο έχει δώσει μια άλλη δυναμική στην ομάδα! Είναι πανέμορφο, αν και έστω με τα σημερινά δεδομένα, θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο, 2-3 χιλ. έστω! Όπως και να`χει έχει μελετηθεί πάρα πολύ προτού φτιαχτεί, και τίποτα δεν είναι τυχαίο, ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρειά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού βάζεις περισσότερα καθίσματα, βάλε κάτι παραπάνω :)
      Με 5-7 χιλιάδες θα ήταν ακόμη καλύτερα. Φοβερή έδρα πάντως και όμορφο γήπεδο.

      Σ’ ευχαριστούμε που μας διαβάζεις.

      Forza Juve!

      Διαγραφή