25 Ιουν 2016

Τι έχει συμφωνήσει ο Ραϊόλα με τη Γιουβέντους για τον Πογκμπά

«Ο Πολ θαυμάζει την Ρεάλ και τον Ζιντάν αλλά είναι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους», είναι ο τίτλος της συνέντευξης που παραχώρησε πριν λίγες ημέρες στη Marca ο Μίνο Ραϊόλα.

Ο μάνατζερ του Πογκμπά αποφάσισε να μιλήσει και όσα είπε παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ουσιαστικά ο Ραϊόλα προσπαθεί να δείξει ότι ο Πολ δεν έχει κανένα πρόβλημα με ό,τι γίνει: Φυσικά δεν θα τον πείραζε -το αντίθετο- να πάρει μεταγραφή και να βάλει κάμποσα δεκάδες εκατ. ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό αλλά δεν τον πειράζει -επίσης το αντίθετο- να παραμείνει και στη Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραϊόλα στη Marca.

Για την Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Πογκμπά θαυμάζει την Ρεάλ και τον Ζιντάν και αυτό είναι κάτι που μπορεί να παίξει ρόλο στην απόφαση του. Αν αξίζει 120 εκατ. ευρώ ή 140; Ο Πολ αξίζει αυτό που μπορεί και θέλει να πληρώσει μια ομάδα. Πρέπει να τονίσω, όμως, ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραμείνει στη Γιουβέντους. Είναι πολύ ευτυχισμένος, όπως και η Γιούβε είναι ευτυχισμένη μαζί του. Αυτή την στιγμή μιλάμε με δύο ή τρεις ομάδες, όλες αρέσουν στον Πολ. Προτεραιότητα, βέβαια, είναι να παραμείνει ήρεμος για το EURO».

Για την Γιουβέντους: «Η Γιούβε δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Πογκμπά. Είναι, όμως, ένα σοβαρό κλαμπ, πάντα ήταν. Οταν ανανεώσαμε το συμβόλαιο, είχαμε συμφωνήσει ότι αν υπάρξει μια πρόταση από κάποια ομάδα που θα αρέσει στον Πολ και θα θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πάει, η Γιουβέντους θα συζητήσει για την πώληση του, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί».

Για τις ομάδες που τον θέλουν: «Δεν είναι κρυφό ότι ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είναι η Ρεάλ, με την οποία μιλάω όλα τα χρόνια. Υπάρχουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι... Αυτή είναι η δουλειά μου, να μιλάω με όλες τις ομάδες. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω μια καλή σχέση με την Ρεάλ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχει παρθεί οποιαδήποτε απόφαση. Απλά συζητάμε. Η θέληση του Ζιντάν είναι σημαντική, όπως και αυτή του κλαμπ. Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση, απλά συζητάμε. Ολες οι εμπλεκόμενες πλευρές ξέρουν ότι μπορεί κάτι να γίνει, μπορεί και να μην γίνει τίποτα».

Για το αν θα είναι, αν γίνει, η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία: «Θα μπορούσε να γίνει, αν η Γιούβε είχε αποδεχθεί πέρυσι μια πρόταση που είχε γίνει. Ο στόχος του Πόλ, πάντως, δεν είναι να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ιστορίας, ούτε δικός μου στόχος είναι αυτός. Ο Πολ θέλει ένα πλάνο νίκης και να κατακτήσει τα πάντα. Το μέλλον του θα το αποφασίσει ο ίδιος και μόνο. Θέλει να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου και να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Και τι δηλ. έχει σοπό να κάνει η Γιούβε;; Θα παίρνει δηλ. ταλαντούχους νέους, όπως κάνει μέχρι τώρα, .. να εξελίσσονται σ αυτήν και μετά θα τους πουλάει για να βγάλει χρήμα; Δηλ. τα πράγματα η ομάδα τα βλέπει καθαρά και μόνο επιχειρηματικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή