28 Ιουν 2016

Τι ζήτησαν οι οπαδοί από τον Ντάνι Αλβες

Ο Ντάνι Αλβες είναι και επισήμως παίκτης της Γιουβέντους και δεν κρύβει τη χαρά του για αυτό.

Ο Βραζιλιάνος έφτασε ορεξάτος στο Τορίνο το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας και το πρώτο του «forza Juve» προς τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Χθες Δευτέρα έκανε νωρίς το πρωί της ιατρικές εξετάσεις, δεχόμενος «επίθεση» από οπαδούς που περίμεναν τόσο έξω από το ξενοδοχείο όσο και έξω από το J-Medical, ζητώντας του το Champions League.

Ακολούθησε η ανακοίνωση της Γιουβέντους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και το βράδυ της Δευτέρας ο Ντάνι Αλβες ανέβασε την ακόλουθη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Αν και αυτά, θα τα πει καλύτερα σήμερα, τόσο στην επίσημη παρουσίαση του στα ΜΜΕ όσο και στον διάλογο που θα έχει στη συνέχεια, μέσω του καναλιού της Γιούβε (JTV), με τους οπαδούς.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

3 σχόλια:

  1. Καλώς ήρθε... είναι γεννημένος νικητής και θέλει μια καινούργια πρόκληση, όπως γράφει και η επίσημη σελίδα της ομάδας, γι` αυτό και επέλεξε το Νο 23 στη φανέλα.. και εξηγεί από ποιον εμπνεύστηκε(του ΝΒΑ τον LeBron James ) γι` αυτό το νούμερο! Όπως σας είχα γράψει και άλλη φορά εδώ, το πολύ περίεργο είναι ότι ο Πιάνιτς δεν έχει πάρει-διαλέξει ακόμα αριθμό φανέλας.., κάτι που γίνεται αμέσως με την ανακοίνωση της μεταγραφής.. Μάλιστα, τότε είχα γράψει μήπως έχουν στο μυαλό να φύγει ο Πογμπά και να πάρει ο Πιάνιτς το Νο 10; Εσείς πώς αλλιώς το εγηγείτε; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕPΓΟ; FORZA JUVE..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, έχει μια βάση αυτό που λες αλλά είναι και λίγο θεωρία συνωμοσίας. Θα μπορούσες να το πεις και περίεργο (καθώς ο Ντάνι Αλβες πήρε φανέλα και ο Πιάνιτς όχι). Αλλά γιατί να μην έπαιρνε και ο Πιάνιτς και αν πουλούσαν τον Πογκμπά να του έδιναν τότε το 10;

      Μάλλον γιατί ο Αλβες θα πουλήσει περισσότερες φανέλες, οπότε δε θέλησαν να χάσουν ευκαιρία. Αυτό το βλέπουμε πιο πιθανό.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Και για εμπορικούς λόγους αλλά και για τον ίδιο τον παίχτη που πάεει σε μια καινούρια ομάδα δε θεωρώ φυσιολογικό να μην πάρει κατευθείαν νούμερο φανέλας. Αυτό, άλλωστε, γίνεται και στη Γιούμε με κάθε παίχτη!β Δε νομίζω να είναι θέμα παράλειψης, γιατί θα το διόρθωναν αμέσως. Άρα, κάτι συμβαίνει..πιθανότατα αναμονή να αδειάσει κάποιο νούμερο. Και ας ελπ΄'ισουμε όλοι ότι η αναμονή αυτή είναι ίσως για το 11 (Ερνάνες) ή το 37 (Περέιρα)ή το 11116 (Κουαδράδο)ή το 20..και όχι για το νο νούμερο 10. Συγχαρητήρια για τη συνεχή ενημέρωσή σας για την ομάδα μας, και χαίρομαι που δίνεται και σε μας τη δυνατότητα να εκφράσουμε τις σκέψεις και τις απόψεις μας! FORZA JUVE!

      Διαγραφή