26 Ιουν 2016

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Μοράτα στους τιφόζι της Γιουβέντους

Ο Αλβαρο Μοράτα αποχαιρέτισε την Γιουβέντους με ένα γράμμα, στο οποίο δήλωσε υπερήφανος ως Γιουβεντίνος.

Ο Ισπανός φορ επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλησε να πει το «αντίο» του στη Γιούβε μέσω ενός γράμματος που ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Σε αυτό, γράφει τα εξής...

«Γεια σε όλους.

Δεν είναι εύκολο για μένα να γράψω αυτό το γράμμα. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι πίστεψαν σε μένα, βασίστηκαν σε μένα και μου συμπεριφέρθηκαν τέλεια ώστε να είμαι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους και το Τορίνο.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι, τον Πάβελ Νέντβεντ, τον Τζον Ελκαν, τον Τζουζέπε Μαρότα, τον Ματέο Φάμπρις και -πάνω από όλους- τον Φάμπιο Παράτιτσι και τον Χαβιέρ Ριμπάλτα. Ευχαριστώ όλους όσοι δουλεύουν για αυτό το σπουδαίο κλαμπ που είναι η Γιουβέντους. Φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, γιατροί, μάγειρες, υπάλληλοι... Ευχαριστώ όλους όσοι αποτελούν μέρος της Γιούβε.

Ευχαριστώ, προφανώς, όλους τους τιφόζι Γιουβεντίνους σε όλο τον κόσμο για την σπουδαία υποστήριξη τους και την αγάπη τους, συναισθήματα που ποτέ δεν μου έλειψαν. Ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και γιατί με έκανε καλύτερο ποδοσφαιριστή, ευχαριστώ τους αρχηγούς επειδή με πρόσεχαν πάντα και τους συμπαίκτες μου για όλες τις εκπληκτικές μέρες που πέρασα μαζί τους, ήταν υπέροχο να νικάω μαζί τους.

Θα είμαι πάντα σημαδεμένος από αυτό το κλαμπ, την ιστορία του και όλους εσάς. Οπου κι αν βρίσκομαι, θα αισθάνομαι πάντα ένας Γιουβεντίνος και θα μπορώ να πω με υπερηφάνεια και με δυνατή φωνή ότι φόρεσα τη φανέλα της Γιουβέντους και ότι υπήρξα πρωταθλητής με αυτή την ομάδα.

Ευχαριστώ ακόμη μία φορά όλους σας, για το γεγονός ότι μου επιτρέψατε να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας.

Με όλη μου την αγάπη
Αλβαρο Μοράτα».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Φέρεται πανέξυπνα εδώ ο Μοράτα! Σα να λέει ποιος ξέρει στο μέλλον τι μπορεί να συμβεί;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή