12 Ιουν 2016

Η τακτική Μπεράρντι αρχίζει να εκνευρίζει τη Γιούβε και στο Τορίνο σκέφτονται κάτι διαφορετικό για τον Ιταλό

Η Γιουβέντους είναι στην αναμονή για το θέμα του Ντομένικο Μπεράρντι, στον οποίο δε θα δώσει πολλές ευκαιρίες ακόμη.

Οι μπιανκονέρι ξέρουν ότι αν δώσουν 25 εκατ. ευρώ στην Σασουόλο, ο παίκτης είναι δικός τους. Θα το κάνουν, όμως, αυτό μόνο αν δουν ότι ο Μπεράρντι έχει το μυαλό του στο κεφάλι του και έχει και την απαραίτητη προσωπικότητα. Γιατί τα μηνύματα που παίρνουν ως τώρα -και δεν αναφερόμαστε μόνο στο τελευταίο διάστημα- δεν είναι και τα καλύτερα...

Στο Τορίνο, σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, έχουν δώσει αυτή τη στιγμή προτεραιότητα στο θέμα του Αλβαρο Μοράτα και παράλληλα είναι σε επαφή με τον μάνατζερ του Μπεράρντι ώστε να δουν τι ακριβώς σκέφτεται ο ποδοσφαιριστής.

Οι άνθρωποι της Γιούβε δεν έχουν κρύψει ποτέ ότι ενοχλούνται όταν ακούν έναν ποδοσφαιριστή να ζητάει εγγυήσεις για τον χρόνο συμμετοχή του και ο Μπεράρντι κάνει ακριβώς αυτό. Ζητάει, δηλαδή, να του εγγυηθεί η Γιουβέντους ότι θα παίζει βασικός και δεν θα περάσει, για παράδειγμα, μια σεζόν όπως ο φίλος του Σιμόνε Τζάτζα, ο οποίος ήταν αναπληρωματικός.

Τα τελευταία σενάρια, λοιπόν, θέλουν τους μπιανκονέρι να σκέφτονται σοβαρά να χρησιμοποιήσουν ως αντάλλαγμα τον Μπεράρντι, αν φανεί και πάλι διστακτικός στο να υπογράψει στη Γιούβε. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον ήθελε από πέρυσι αλλά ο ίδιος είχε ζητήσει να μείνει για ακόμη ένα χρόνο στη Σασουόλο.

Αν και τώρα ζητήσει κάτι τέτοιο, τα τελευταία ρεπορτάζ λένε ότι στο Τορίνο θα το εκλάβουν σαν... φόβο και έλειψη προσωπικότητας οπότε θα τον αγοράσουν για να τον χρησιμοποιήσουν ως αντάλλαγμα, στέλνοντας τον σίγουρα σε καλύτερη ομάδα από την Σασουόλο.

Εγγυήσεις, άλλωστε, η Γιουβέντους δεν έδωσε ποτέ σε κανέναν. Δεν έδωσε όχι μόνο στον Ντιμπάλα, για τον οποίο μάλιστα πλήρωσε και 40 εκατ. ευρώ, αλλά ούτε καν στον... Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, για παράδειγμα, όταν ήταν πιτσιρικάς. Δε θα αλλάξει αυτό για τον Μπεράρντι.

Ή θα αποδείξει ότι πιστεύει στον εαυτό του και θα ντυθεί μπιανκονέρο φέτος ή η Γιούβε θα προχωρήσει και δεν θα τον περιμένει άλλο...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

5 σχόλια:

  1. Πανω απ ολα η Juve μας,πιστευω ομως οτι αυτον τον παικτη πρεπει να τον αποκτησουμε οπως και να εχει...Τον θεωρω καλυτερο του τζατζα και μαζι με dybala το μελλον της γιουβε για την επομενη 2ετια..

    Fino alla fine! Ηρακλειο Κρητης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω απ’ όλη η ομάδα. Εννοείται. Θα μπορούσε να δοκιμάσει την τύχη του στη Γιούβε αλλά φαίνεται πως το φοβάται.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Δε βλεπω κατι παραλογο σ αυτο που λεει ο Μπεραρντι. Αν ειναι να αποκτηθει ως 5ος φορ, καλυτερα να μεινει στη Σασουολο και να παιξει Ευρωπη. Ρεαλιστικα δε γινεται να παραγκωνισει κάποιον από τους Ντιμπαλα, Μαντζουκιτς, Μοράτα. Με δυσκολια και τον Ζαζα. Αν τον θελει ο Αλεγκρι με σκοπο να αλλαξει συστημα, τοτε είναι διαφορετικη η κουβεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπεράρντι κοιτάει το συμφέρον του και καλά κάνει. Εγγυήσεις δεν μπορεί να πάρει. Ετσι δεν είναι; Ή πας σε μια ομάδα και ματώνεις για να κερδίσεις θέση βασικού ή μένεις ση Σασουόλο.

      Μάλλον πάει για δεξί εξτρέμ, στη θέση του Κουαδράδο ίσως, αυτή είναι η φυσική του θέση αλλά όπως και να ’χει, δείχνει να φοβάται τη μεταγραφή. Θα δούμε…

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Ο Κουαδράδο όμως επαιζε δεξι μπακ χαφ επι της ουσιας ολη τη χρονια. Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να χαθεί ο Μπεραρντι. Οκ εννοειται δεν μπορει να παρει εγγυησεις, αλλα εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι ζηταει να ειναι βασικος. Ζηταει να μαθει αν θα ειναι ρολιστας. Κι ισως τον εχει επηρεασει το τι εγινε περσι με τον Ζαζα. Την περιοδο που ο Ζαζα πεταγε φωτιες, ο Μορατα ηταν χωμα και παρ'ολα αυτα, επαιζε ο Μορατα. (Σημειωνω οτι ειμαι φαν του Μορατα)

      Διαγραφή