19 Ιουλ 2016

Στα σκαριά ένα σπουδαίο γιουβεντίνικο deal με άρωμα… Ελλάδας

Το μάθαμε και σάς το μεταφέρουμε…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βρίσκεται σε εξέλιξη μια σπουδαία οπαδική κίνηση που ενδιαφέρει όλη τη Γιουβεντίνικη Ελλάδα.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έχει το forzajuve.gr έχει να κάνει με ένα μεγάλο ιταλικό γκρουπ της curva sud των μπιανκονέρι που ετοιμάζεται να έχει εκπροσώπηση στη χώρα μας.

Όπως μαθαίνουμε, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και απομένει το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο ιταλικός σύνδεσμος θα εκπροσωπηθεί σε άλλη χώρα, μακριά από την έδρα της Γιούβε, και όπως καταλαβαίνουμε, αποτελεί μεγάλη τιμή για τους Έλληνε τιφόζι της Κυρίας.

Πριν λίγο καιρό γράφαμε και αναλύαμε πως μπορεί ν’ αλλάξει ο οπαδικός χάρτης στην Ιταλία αλλά όπως φαίνεται, πρώτα θ’ αλλάξει στην Ελλάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Όταν θα κλείσει η συμφωνία.


6 σχόλια:

  1. Χαίρομαι ιδιαίτερα γι` αυτό.., αν το δω έμπρακτα πρώτα εννοείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που ξέρουμε είναι πως το ρεπορτάζ μας είναι σωστό. Και εμείς αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά θα τις μάθετε από εδώ. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Viking???? Χωρίς δημοσίευση αν θέλετε απλα γραψτε ενα άκυρο ναι ή όχι. Ευχαριστώ εξ αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, την πληροφόρηση που έχουμε δεν μπορούμε να τη μεταφέρουμε ακόμη. Είναι πέρα για πέρα προχωρημένες οι συζητήσεις αλλά δεσμευόμαστε στην πηγή μας. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Ok αδέρφια. Προσπαθώ να μάθω κάτι απο φίλο στην Ιταλία αλλά δεν ξέρει τπτ. Ας γίνει και να είναι για καλό να μεγαλώσουμε περισσότερο και στην Ελλάδα. Καιρός ήτανε.

      FORZA JUVE!

      Διαγραφή
    3. Αν κλείσει η συμφωνία, που είναι πάρα πολύ κοντά, θα είναι καλό. Και όπως εκτιμούμε εμείς, θα είναι κάτι δυνατό για την Ελλάδα. Forza Juve!

      Διαγραφή