3 Ιουλ 2016

Γιατί η παραμονή Πογκμπά δε θεωρείται σίγουρη

Τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταστρώνει σχέδια για να προσπαθήσει να πάρει πίσω τον Πολ Πογκμπά, η υπόθεση της παραμονής του στο Τορίνο έχει έναν σημαντικό αστερίσκο.

Τα τελευταία ρεπορτάζ κάνουν λόγο για κινήσεις από πλευράς Βρετανών ώστε να αποκτήσουν τον Γάλλο άσο που τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους, παίρνοντάς τον ελεύθερο η Γιουβέντους.

Ο Πογκμπά έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιστρέφει στην Αγγλία. Ούτε η Μάντσεστερ, ούτε άλλη βρετανική ομάδα είναι μέσα στις προτεραιότητές του. Αντίθετα, μιλάει με τα καλύτερα λόγια, αρχικά, για τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και για την Μπαρτσελόνα.

Το τελευταίο διάστημα έχει κοπάσει η μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι για την παραμονή του στο Τορίνο. Και αυτό είναι η Ρεάλ.

Τα ρεπορτάζ επιμένουν πως οι Ισπανοί έχουν κάνει πρόταση στη Γιούβε για τον Πογκμπά και περιμένουν. Περιμένουν την αντίδραση της Γιουβέντους τόσο στα χρήματα, γίνεται λόγος για 120 εκατ. ευρώ, όσο και στα έμψυχα ανταλλάγματα που θα ρίξει στο τραπέζι η Κυρία σε περίπτωση που κάτσει να συζητήσει για το μέλλον του Γάλλου.

Η διοίκηση έχει δηλώσει πως ο Πογκμπά θα φύγει μόνο αν το θελήσει ο ίδιος. Και αυτός είναι ο σημαντικός αστερίσκος στην υπόθεσή του. Ο Μίνο Ραϊόλα φαίνεται πως δουλεύει μια πιθανή μετακόμιση του Πογμπά στην Ισπανία.

Τις προάλλες, είχαν αναφερθεί και αριθμοί για το συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Μαδριλένοι. Είναι πολύ πιθανό μετά το τέλος του Euro να υπάρχουν εξελίξεις. Το θέμα Πογκμπά δεν είναι καθόλου εύκολο και η παραμονή του στη Γιουβέντους δεν είναι σίγουρη.

Οι πιθανότητες να μείνει μπορεί να δείχνουν περισσότερες από το να φύγει, αλλά και η δεύτερη περίπτωση δεν είναι απλά μια θεωρία. Αν ο Πογκμπά βγει και πει «θέλω να πάω στη Ρεάλ», τα πάντα θα αλλάξουν.

Οι κακές γλώσσες λένε πως οι μπιανκονέρι τρέναραν τις μεταγραφές μετά το αρχικό δυνατό μπάσιμό τους για να δουν τι θα γίνει με τον Πολ. Αν τελικά θα μείνει ή θα φύγει, τι χρήματα θα πάρουν και ποιους παίκτες μπορούν να διαπραγματευτούν.

Ο Ιούλιος θα είναι ένας πολύ καυτός μήνας για τη Γιούβε και τον Πολ Πογκμπά.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου