11 Ιουλ 2016

Ποια είναι σήμερα τα μεγάλα και ιστορικά κλαμπ της Γιουβέντους

Η Γιούβε κουβαλάει πολύ κόσμο μαζί της. Οργανωμένοι ή μη, οι τιφόζι των μπιακονέρι είναι εκατομμύρια. Κάποιοι από αυτούς ανήκουν στους μεγάλους και ιστορικούς συνδέσμους.

Και μιλάμε για το σήμερα, χωρίς να χρειάζεται να γίνει αναφορά στους θρυλικούς Fighters ή το Gruppo Storico. Ή ακόμη πιο πίσω, στους Panthers, Armata Bianconera, Venceremos κλπ.

Σε προηγούμενο θέμα γράφαμε για τις πιθανές ανακατατάξεις που μπορεί να προκαλέσει ο θάνατος του Ραφαέλο Μπούτσι. Πριν αναλυθεί η κόντρα που υπάρχει μεταξύ αυτών των συνδέσμων και τι μπορεί να αλλάξει, ας θυμηθούμε ποιοι έχουν θέση στην curva sud αλλά και μια ψηφοφορία που είχε γίνει, πιο παλιά, στο «Νο 1» σάιτ για την ενημέρωση της Γιουβέντους.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στα πέντε μεγάλα κλαμπ, δηλαδή τους Drughi και Bravi Ragazzi  που καταλαμβάνουν το πάνω πέταλο της curva sud και τους Viking Juve, Nucleo 1985 και Tradizione Antichi Valori που κάθονται στο κάτω διάζωμα του ίδιου πετάλου. Τρία γκρουπ από το Τορίνο, δύο από το Μιλάνο.

Εκεί είναι χώρος και μικρότερων αλλά σημαντικών και ιστορικών συνδέσμων που αξίζει να γίνει μια αναφορά, όπως το Gruppo Marche ή Juventus Fighters Roma. Από ’κει και πέρα, τα υπόλοιπα κλαμπ είναι ενεργοί σύνδεσμοι του Juventus Club DOC χωρίς όμως να παίζουν τον παραμικρό ρόλο στους συνδεσμιακό κίνημα της Γιούβε.

Τέλος, στην ψηφοφορία που είχε διενεργήσει η Famiglia Bianconera και το forzajuve.gr, στην ερώτηση «Αν μπορούσες, σε ποιο από τα παρακάτω μεγάλα κλαμπ της curva sud θα ήσουν μέλος του;», το αποτέλεσμα είχε διαμορφωθεί ως εξής:

- Το 50% επέλεξε τους Drughi
- Το 31% επέλεξε τους Viking Juve
- Το 15% επέλεξε τους Nucleo 1985
- Το 3% επέλεξε τους Tradizione Antichi Valori
- Το 1% επέλεξε τους Bravi Ragazzi

Ακολουθεί νεότερο ρεπορτάζ…

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_633.html
Αυτοκτονία-μυστήριο ενός ηγετικού στελέχους των Ultras της Γιούβε. Μυστήριο υπάρχει γύρω από την αυτοκτονία ηγετικού στελέχους της curva Sud. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_372.html
Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία αρχηγού των οπαδών. Το μυστήριο με την αυτοκτονία του ηγετικού στελέχους των Drughi συνεχίζεται με την αναζήτηση ενός ακόμη αφού υπάρχει θέμα με τα εισιτήρια και την Μαφία. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_490.html
Θα φέρει ανακατατάξεις ο θάνατος του ηγέτη των Drughi στους Ultras της Γιούβε; Ο Ραφαέλο Μπούτσι αποτελούσε ένα τεράστιο κεφάλαιο στον μεγαλύτερο σύνδεσμο της Γιουβέντους, στους Drughi. [Ολόκληρο το θέμα +]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου