Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Θα φέρει ανακατατάξεις ο θάνατος του ηγέτη των Drughi στους Ultras της Γιούβε;

Ο Ραφαέλο Μπούτσι αποτελούσε ένα τεράστιο κεφάλαιο στον μεγαλύτερο σύνδεσμο της Γιουβέντους, στους Drughi.

Ο Ciccio, όπως τον γνώριζαν όλοι, από το Σάββατο δεν είναι στη ζωή. Χωρίς να έχουν προχωρήσει οι έρευνες ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του, η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για αυτοκτονία καθώς έπεσε με το αυτοκίνητό του στο κενό στην αερογέφυρα της autostrada Τορίνο-Σαβόνα.

Μια κίνηση που συνδέεται με αστυνομικές έρευνες, καταθέσεις και συλλήψεις. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ που ασχολούνται με την υπόθεση.

Οι Drughi πενθούν το χαμό του ηγέτη τους και αναμφίβολα ήταν μια είδηση που σόκαρε το συνδεσμιακό κίνημα των μπιανκονέρι. Σχεδόν όλα τα μεγάλα γκρουπ των οπαδών της Γιουβέντους έχουν εκφράσει τα συλλυπητήρια τους για το χαμό του Ραφαέλο Μπούτσι.

Σύνδεσμοι που έχουν αρκετά να χωρίσουν δείχνουν την αλληλεγγύη τους γι’ αυτό το περιστατικό αλλά όποιοι γνωρίζουν τι συμβαίνει εδώ και χρόνια στους Ultras της Γιούβε, ξέρουν πως πράγματα δεν είναι τόσο απλά…

Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε ανακατατάξεις… Ή σε προσπάθεια ανακατατάξεων.

Θα ακολουθήσει και νεότερο ρεπορτάζ στο forzajuve.gr.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_633.html
Αυτοκτονία-μυστήριο ενός ηγετικού στελέχους των Ultras της Γιούβε. Μυστήριο υπάρχει γύρω από την αυτοκτονία ηγετικού στελέχους της curva Sud. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_372.html
Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία αρχηγού των οπαδών. Το μυστήριο με την αυτοκτονία του ηγετικού στελέχους των Drughi συνεχίζεται με την αναζήτηση ενός ακόμη αφού υπάρχει θέμα με τα εισιτήρια και την Μαφία. [Ολόκληρο το θέμα +]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου