11 Ιουλ 2016

Οι 3 λόγοι που ο Μάρκο Πιάτσα ακυρώνει τη Μίλαν και επιλέγει τη Γιούβε

Τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Μάρκο Πιάτσα επιλέγει την Γιουβέντους σε σχέση με την Μίλαν.

Το θέμα του Κροάτη άσου έγινε σήριαλ λόγω της εμπλοκής των Μίλαν, Ντόρτμουντ και Νάπολι στη διεκδίκηση του ενώ οι μπιανκονέρι τον παρακολουθούσαν επί δύο χρόνια.

Αυτός, σύμφωνα με τους Ιταλούς, είναι ο ένας λόγος που ο Πιάτσα έδωσε προτεραιότητα στη Γιούβε σε σχέση με τους ροσονέρι. Το γεγονός, δηλαδή, ότι ο Φάμπιο Παράτιτσι τον παρακολουθούσε επί δύο χρόνια και ο Μπέπε Μαρότα έκανε πρώτος κίνηση προς την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του.

Ο δεύτερος είναι, είναι το Champions League και φυσικά η προοπτική κατάκτησης τίτλων. Ο Πιάτσα αντιλαμβάνεται ότι η Γιουβέντους δουλεύει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ιταλική ομάδα και καταλαβαίνει ότι αν ντυθεί μπιανκονέρο, θα έχει πάρει μεταγραφή για μια μεγάλη ομάδα. Οχι μόνο σε ιστορία και παρελθόν αλλά και στον τρόπο που δουλεύει και τους στόχους που θέτει.

Ο τρίτος λόγος, είναι η παρουσία του Μάριο Μάντζουκιτς. Ο 21χρονος Πιάτσα, όπως και οι άλλοι Κροάτες της ηλικίας του, έχει μεγάλο σεβασμό για τους έμπειρους συμπατριώτες του που έπαιζαν ή παίζουν σε μεγάλες ομάδες και ο Μάντζουκιτς είναι ένας από αυτούς.

Ανάμεσα στους δύο μάλιστα, σύμφωνα με τους Κροάτες, υπάρχει μια πολύ καλή φιλία και ο Μάντζουκιτς εξήγησε στον Πιάτσα ότι η Γιουβέντους είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Αν γινει θα ειναι μια πολυ καλη μεταγραφη ειναι πολυ καλος παιχτης,παιζει δεξια και αριστερα στην επιθεση με τρομερα καλη τεχνικη.
    Και ειναι και Κροατης αρα καλος παιχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή