2 Ιουλ 2016

Η δήλωση του πατέρα του Πογκμπά που άναψε φωτιές ακόμη και στον Πολ

Ισπανικά Μέσα παρουσίασαν δήλωση του πατέρα του Πολ Πογκμπά, γεγονός που δεν άρεσε σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου και του Γάλλου άσου.

Συγκεκριμένα, σε ισπανικές ιστοσελίδες εμφανίστηκε μια δήλωση του πατέρα του Πογκμπά, στην οποία έλεγε: «Σίγουρα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο Πολ να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ιταλικό».
Το θέμα είναι, τώρα, πώς υποδέχθηκαν οι εμπλεκόμενοι αυτή τη δήλωση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Sky Italia, στον Πολ δεν άρεσε καθόλου κάτι τέτοιο. Περισσότερα δεν ήθελαν να πουν για τον πατέρα Πογκμπά αλλά εμείς μπορούμε να αναφέρουμε ότι από την πρώτη μέρα του Πολ στη Γιούβε μέχρι και χθες, δεν υπήρξε ποτέ ξανά οποιαδήποτε αναφορά στον πατέρα του.

Ούτε καν ο ίδιος ο Πολ δεν τον έχει αναφέρει, σε αντίθεση με την μητέρα του, με την οποία γυρίζει και διάφορα βίντεο για χαβαλέ, τα οποία ποστάρει στη συνέχεια στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Είναι πολύ περίεργο, επομένως, το γεγονός ότι ξαφνικά εμφανίζεται ο πατέρας για να κάνει δηλώσεις.

Σε ό,τι αφορά την αντίδραση της Γιουβέντους, το Sky επανέλαβε πως στο Τορίνο δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο δημοσιογράφος Λούκα Μαρκέτι, ο οποίος ανέλαβε τη σχετική ενημέρωση για τα θέματα των μπιανκονέρι, τόνισε πως η νέα παρέμβαση του Τζον Ελκαν για αυτό το θέμα, επιβεβαιώνει ότι η Γιούβε δεν πουλάει τον Πογκμπά.

Αν υπάρχει μια περίπτωση να το σκεφτούν οι μπιανκονέρι, συμπλήρωσε, θα είναι αν μια ομάδα παρουσιαστεί με... 130 εκατ. ευρώ και αν πει ο ίδιος ο Πολ -και όχι ο Ραϊόλα- ότι θέλει να πάρει μεταγραφή.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου