1 Ιουλ 2016

Η έναρξη της προετοιμασίας και τα πρώτα φιλικά που θα δώσει η Γιούβε

Τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους, με εξαίρεση φυσικά τους διεθνείς.

Η πρώτη συγκέντρωση των μπιανκονέρι για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη, 5 Ιουλίου, στο Vinovo. Εντός έδρας έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια, εκεί θα γίνει και φέτος.

Η διαφορά είναι ότι θα απουσιάζουν οι διεθνείς, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο Βίνοβο από τις 20 ως τις 31 Ιουλίου, αναλόγως την άδεια που θα πάρει ο καθένας.

Την ίδια περίοδο, από 17 ως 31 Ιουλίου, η Γιουβέντους θα κάνει τουρνέ σε Αυστραλία και Κίνα, όπου θα αντιμετωπίσει τις Melbourne Victory, Τότεναμ και Νότια Κίνα σε φιλικά.

Τον Αύγουστο, με τους διεθνείς να έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να τους έχει όλους στη διάθεση του, οι μπιανκονέρι θα παίξουν στις 7 Αυγούστου με την Γουέστ Χαμ, είναι πιθανό να κλείσουν ένα φιλικό και για τις 14 του μήνα ενώ λίγες μέρες μετά θα λάβει χώρα στη Villar Perosa το καθιερωμένο επί δεκαετίες φιλικό με την Primavera, μετά την επίσκεψη στη βίλα των Ανιέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου