21 Ιουλ 2016

Αυτό θα είναι το μεγάλο λάθος της Γιουβέντους στην υπόθεση Πογκμπά

Δύσκολα μια διοίκηση ομάδας μπορεί να αρνηθεί μια προσφορά 100-120 εκατ. ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή της. Το μεγάλο ζήτημα στην υπόθεση Πογκμπά πλέον, είναι άλλο.

Από τη στιγμή που οι μπιανκονέρι γνώριζαν ή περίμεναν πως θα πουλήσουν τον Γάλλο θα έπρεπε να κινηθούν γρήγορα και με μεγάλη μυστικότητα για να αγοράσουν τον αντικαταστάτη του πριν «σκάσει» το θέμα Πογκμπά.

Σήμερα, όποια πόρτα κι αν χτυπήσουν, όλοι γνωρίζουν πως η Γιουβέντους θα έχει σύντομα πολλά εκατομμύρια στο ταμείο της οπότε θα επιδιώξουν να πάρουν κι αυτοί όσο περισσότερα γίνεται, όπως το ίδιο επιδιώκει να πετύχει και η Γιούβε από τη Μάντσεστερ. Είναι αλλιώς να κάνεις μια ηχηρή μεταγραφή χωρίς να θεωρείται κλεισμένη η πώληση του Πογκμπά με ό,τι συνεπάγεται και αλλιώς τώρα.

Τον Φεβρουάριο του 2016, πριν από εφτά μήνες δηλαδή, το forzajuve.gr, το Νο 1 σάιτ για την ενημέρωση των Γιουβεντίνων στην Ελλάδα, έγραφε σε άρθρο του Το δόγμα Μότζι, η πώληση Πογκμπά και πώς πρέπει να γίνει… (διαβάστε το θέμα εδώ). Εκεί αναλυόταν πως δεν είναι παράλογο να πουλήσει τον Πογκμπά η Γιουβέντους αλλά μεγάλη σημασία είχε ο τρόπος που γινόταν αυτό το deal.

Σχετικά άρθρα

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_385.html
Το δόγμα Μότζι, η πώληση Πογκμπά και πώς πρέπει να γίνει…. Οι Ισπανοί γράφουν για Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα, οι Αγγλοι για Μάντσεστερ Σίτι ή Τσέλσι... Αυτή που θα αποφασίσει τι θα κάνει με τον Πολ Πογκμπά, πάντως, είναι η Γιουβέντους και (πρέπει να) ξέρει τον τρόπο για να το κάνει.



Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

6 σχόλια:

  1. Δε δίνει λεφτά η ομάδα.., να παίρνει θέλει μόνο.... Το πολύ πολύ να δώσει γύρω στα 100 εκ. σύνολο.. Με τα λεφτά του Πογκμπά, τα λεφτά που θα έδινε για φορ..και με τους παίχτες που θα δώσει, θα μπουν αν κάνετε το λογαριασμό στο τέλος, 40-50 εκ. ευρώ!!! ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 9 ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΛΕΟΝ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ; ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ Ή ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ Ή ΡΟΥΓΚΑΝΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε χρειάζεται να μπούμε στη λογική της ισοπέδωσης. Αν γίνουν 2 καλές προσθήκες (κέντρο και επίθεση), η ομάδα μπορεί να είναι καλύτερη του χρόνου. Για τον Μπονούτσι το θεωρούμε απίθανο. Για τον Ρουγκάνι δε νομίζουμε πως θα έρθουν τόσο μεγάλες προτάσεις. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Γιατί όμως να έχουμε 9 αμυντικούς, 5 στο κέντρο της άμυνας Γιατί να πάρουν τον Μαροκινό, που κατά τα άλλα μ` αρέσει και μένα; Δεν έφταναν δηλ. οι 4 που είχαμε στο κέντρο της άμυνας; Αν υπάρξει πρόβλημα και ο Λιχστάινερ μπορεί να βοηθήσει εκεί.. Δε μου φαίνεται φυσιολογικό..., κάποιον έχουν σκοπό να δώσουν, άποψή μου βέβαια.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ.., ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..

      Διαγραφή
    3. Θέτεις έναν προβληματισμό που τις απαντήσεις θα τις βρεις (και βρούμε) μέσα στο χρόνο. Δεν μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία πως η Γιούβε ξεπουλάει τα πάντα. Αν δεις τα πράγματα ψύχραιμα, φύγει ο Πογκμπά και αντικατασταθεί, δε θα είμαστε πίσω στους στόχους μας. Forza Juve!

      Διαγραφή
    4. Ομαδα που παιζει με 3 σεντερ μπακ ειναι απολυτως λογικο να εχει 5 στο ροστερ. Εφυγε ο κασερες, εμειναν 4 σεντερ μπακ, πηραμε Μπενατια.
      Που ειναι το παραξενο;;;

      Διαγραφή
    5. Δεν υπάρχει κάτι παράξενο από πλευράς μας. Ενα θέμα προς συζήτηση έθεσε ο αναγνώστης. Βλέπουμε μπροστά και πάνω απ' όλα αισιόδοξα. Forza Juve!

      Διαγραφή