23 Ιουλ 2016

Προκαλεί αίσθηση το λεπτομερές ρεπορτάζ της Corriere della Sera για τον Ιγκουαΐν

Αίσθηση προκαλεί ρεπορτάζ της Corriere della Sera για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Την ώρα που ο ιταλικός Τύπος κάνει, βασικά, υποθέσεις για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση του Αργεντίνου φορ, ο οποίος την Δευτέρα θα πρέπει να παρουσιαστεί στην προετοιμασία της Νάπολι, η πολιτική εφημερίδα Corriere della Sera εμφανίζεται σίγουρη για το τι θα γίνει.

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ της για το θέμα, υποστηρίζει ότι ο Ιγκουαΐν τις τελευταίες μέρες ήταν στο Τορίνο με τον αδερφό του και νοίκιασε ένα σπίτι που είχε ξαναδεί το προηγούμενο διάστημα.

Το ρεπορτάζ, μάλιστα, έχει και λεπτομέρειες καθώς αναφέρεται ότι το σπίτι είναι στον δρόμο Piazzetta Brosio στην περιοχή Crocetta του Τορίνο και ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας με τον ιδιοκτήτη, υποσχέθηκε να του κάνει δώρο και δύο εισιτήρια διαρκείας της Γιουβέντους!

Επιβεβαίωση, φυσικά, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει από την πλευρά Ιγκουαΐν αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η εφημερίδα είναι σίγουρη. Αν γράφουν την αλήθεια ή αν έχουν φανταστεί ολόκληρο σκηνικό, θα το δείξει ο χρόνος...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


2 σχόλια:

  1. Τον έχουμε ήδη πάρει με 94,7 εκατ. , με τη ρήτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς! Η πληροφορία που μετέφερε το forzajuve.gr ήταν προπομπός της μεταγραφής που ήρθε λίγες ώρες αργότερα. Forza Juve!

      Διαγραφή