27 Ιουλ 2016

Η μπηχτή του Τότι για τον Ιγκουαΐν

Ο Φραντσέσκο Τότι αποφάσισε να σχολιάσει, χωρίς να τον κατονομάσει, τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν για τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Ο αρχηγός της Ρόμα είναι με ανεβασμένη ψυχολογία, γεγονός που μπορεί να γίνει κατανοητό αφού στα 39 του κατάφερε, κόντρα σε ό,τι ήθελε ο προπονητής του, να πάρει νέο συμβόλαιο.

Σε αυτό το συμβόλαιο, μάλιστα, υπάρχει και ένας όρος, ο οποίος αναφέρει ότι μόλις σταματήσει το ποδόσφαιρο, θα τεθεί σε ισχύ ένα άλλο συμβόλαιο, έξι ετών, ως παράγοντας των τζαλορόσι!

Με λίγα λόγια, ο Τότι θα συμπληρώσει 30 χρόνια, στα οποία εισπράττει κανονικά και με το νόμο από την αγαπημένη του ομάδα. Ο Ιγκουαΐν δε θα εισπράξει για 30 χρόνια από τη Νάπολι αφού επέλεξε τα επόμενα πέντε να τα ζήσει ως ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και αυτό, όπως φαίνεται, δεν άρεσε στον αρχηγό της Ρόμα...

«Οι ποδοσφαιριστές σήμερα είναι σαν τους νομάδες, ακολουθούν τα λεφτά και όχι την καρδιά. Ισως αυτή να είναι η διαφορά ανάμεσα σε μένα και τους άλλους. Δεν είναι πολλοί οι αθλητές που ακολουθούν την καρδιά τους. Επιλέγουν να πάνε αλλού για να νικήσουν και να πάρουν περισσότερα χρήματα, είναι σαν τους νομάδες. Αν σκεφτόμουν μόνο τα χρήματα, θα είχα αφήσει την Ρόμα πριν δέκα χρόνια, θα είχα πάρει περισσότερα από όσα παίρνω τώρα. Για μένα, όμως, είναι θέμα πάθους, όχι χρημάτων», είπε ο Τότι, ο οποίος ζητούσε και έπαιρνε κάτι εξωφρενικά συμβόλαια σε εποχές που η Ρόμα πνιγόταν στα οικονομικά προβλήματα...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Πάλι κλάμα, δεν βαρέθηκες; Θα μας ποσά πέρνεις εσύ που αγαπάς τη Ρόμα ή δεν παίζει ρόλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή