26 Ιουλ 2016

Καθυστερεί η άφιξη Ιγκουαΐν, όχι όμως και η ανακοίνωσή του

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, είναι πιθανό ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν να ανακοινωθεί άμεσα αλλά να μην προσγειωθεί αύριο-μεθαύριο στο Τορίνο.

Η μεταγραφή του Αργεντίνου φορ στη Γιουβέντους θα επισημοποιηθεί τα προσεχή 24ωρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει την ίδια μέρα και η παρουσίαση. Σύμφωνα με βραδινό ρεπορτάζ του Sky Italia, είναι πιθανό η άφιξη του Ιγκουαΐν στο Τορίνο να πάρει παράταση κατά μία εβδομάδα.

Οπως και να έχει, μπιανκονέρο θα ντυθεί και επισήμως αυτές τις ημέρες και από εκεί και πέρα θα συνεννοηθεί με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τα περαιτέρω.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


1 σχόλιο:

  1. Αν πολύ μάγκες έπρεπε να τον πάρουν από πέρσι(αφού η Νάπολι νωρίτερα ήταν πιο έξυπνη από μας και τον πήρε από τη Ρεάλ με 45 εκ) . και να είχαμε ήδη πάρει το τσάμπιος.., και όχι να μαζεύουμε στο ρόστερ τη Σάρα και τη Μάρα.., και τώρα να ψάχνουμε σαν τις ``τσα τσα `` στα μπ. να τους πουλήσουμε!! Τέλος πάντων, κάλιο αργά παρά ποτέ! Πάντως χωρίς τον Πολ ..και με τους μικρομεσαίους κεντρώους των 25-39 εκ. σαν αντικαταστάτες το βλέπως κάπως δύσκολο να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης! Του Ιγκουαίν, ήταν πολύ τσαμπουκαλίδικο.. και χαίρομαι που φέτος με αυτόν θα παίζουμε επίθεση θέλλουμε δε θέλουμε, αλλά πέραν από τον Ντυμπάλα θα ήθελα και τον Πολ μαζί, για 1-2 χρόνια μέχρι να πάρουμε το τσάμπιονς.., και μετά ας τον δίναμε! όπως και νάνια... .. Fino alla fine... forza la Juventuw

    ΑπάντησηΔιαγραφή