21 Ιουλ 2016

Ο Ταβέκιο «καλοπιάνει» την οικογένεια Ανιέλι και ρίχνει γέφυρας πριν την απόφαση για το Calciopoli

Μια κίνηση του Κάρλο Ταβέκιο ερμηνεύεται σαν... γέφυρα προς την πλευρά της Γιουβέντους, με την οποία η ομοσπονδία είναι στα δικαστήρια.

Λίγες μέρες μετά την εκδίκαση της υπόθεσης της αποζημίωσης ύψους 443 εκατ. ευρώ που ζητούν οι μπιανκονέρι από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τις αποφάσεις του 2006, ο πρόεδρος της προχώρησε σε μια απόφαση που προκάλεσε αίσθηση.

Συγκεκριμένα, ο Ταβέκιο ως πρόεδρος της ομοσπονδίας πρότεινε ως υποψήφια για την θέση του αντιπροσώπου της Ιταλίας σε UEFA και FIFA για το γυναικείο ποδόσφαιρο την Εβελίνα Κριστιλέν.

Η συγκεκριμένη, θεωρείται διαχρονικά άνθρωπος της οικογένειας Ανιέλι, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι είχε τοποθετηθεί ως επικεφαλής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που είχαν γίνει στο Τορίνο το 2006.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica, η επιλογή του Ταβέκιο ενδεχομένως να δείχνει τη διάθεση του να πέσουν οι τόνοι με τη Γιουβέντους. 

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_360.html
Πώς η Γιούβε μπορεί να χρεοκοπήσει την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Σε 45 μέρες θα βγει η δικαστική απόφαση για την αποζημίωση που ζητάει η Γιουβέντους από την Ομοσπονδία λόγω των όσων έγιναν το 2006. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_639.html
Κρύος ιδρώτας λούζει την Ιντερ μέχρι να βγει η απόφαση για το Calciopoli. Στην αντεπίθεση πέρασε η Ιντερ μέσω των δικηγόρων της για την έφεση που κατέθεσε η Γιουβέντους για την τιμωρία στην ποδοσφαιρική φάρσα του αιώνα που ονομάστηκε Calciopoli. [Ολόκληρο το θέμα +]


1 σχόλιο:

  1. Το μόνο που θα πέσει είναι τα τσιμέντα με τα εκατομύρια που θα πάρουμε. Αφού θέλατε να μας καταστρέψετε λουστήτετα τώρα!

    FORZA JUVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή