9 Ιουλ 2016

Ο Τζάκσον Μαρτίνες χτυπάει την πόρτα της επίθεσης της Γιουβέντους

Ο Κολομβιανός επιθετικός Τζάκσον Μαρτίνες θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Κίνα και ο μάνατζέρ του με δηλώσεις του ανοίγει την πόρτα της επιστροφής στη γηραιά ήπειρο.
Στην ερώτηση «ποια βάση έχουν τα ρεπορτάζ που συνδέουν τον Μαρτίνες με τη Γιουβέντους», ο ατζέντης του, Ενρίκε Πομπέο, απάντησε:

«Είναι αλήθεια πως το όνομα του Τζάκσον Μαρτίνες ακούγεται συχνά και αυτό είναι ωραίο αλλά ψάχνουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε μία τέτοια κατάσταση ώστε να βρισκόμαστε στην αναμονή», είπε και συμπλήρωσε:

«Εχουμε ακούσει για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Θα ήταν ένας φανταστικός προορισμός. Είναι οι κυρίαρχοι της Ιταλίας και ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου. Δεν έχουν επικοινωνήσει όμως μαζί μας, θα δούμε…».

Συνεχίζοντας τόνισε πως «η Serie A είναι ένα από τα αγαπημένα πρωταθλήματα του Μαρτίνες. Είναι πολύ ενθουσιασμένος με μια τέτοια σκέψη».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

3 σχόλια:

  1. Γεια σας! Συγχαρητήρια για τη σελίδα και, αν μου επιτρέπετε, θα γράψω μερικές σκέψεις μου για την ομάδα! Με την περσινή σύνθεση θα μπορούσαμε να πάρουμε το Champions League, ειδικά αν είχαμε ένα δυνατό 10άρι..και με τα δεδομένα των άλλων ομάδων εννοώ! Φέτος οι αγγλικές ομάδες φαίνονται να ενισχύονται ..και για να έχουμε πιθανότητες να το διεκδικήσουμε στα ίσια, γιατί δε μπορείς να πεις θα το πάρεις (είναι πολλοί παράγοντες αστάθμητοι) εννοώ να παίξουμε τέτοια μπάλα που να μπορούμε να το διεκδικήσουμε στα ίσια από όλους τους άλλους θα πρέπει: -Να δοθεί ο απόλυτος ρόλος του δεκαριού στον Πιάνιτς (να μην κρυβόμαστε.., ο Μαρκίζιο, όσο αγαπητός κι` αν είναι) δεν είναι ο παίχτης που κάνει τη διαφορά σ` αυτή τη θέση)
    -Να παραμείνει οπωσδήποτε ο Πογκμπά, γιατί όπως ξαναέγραψα εδώ μου φαίνεται πολύ περίεργο ότι ο Πιάνιτς δεν έχει πάρει ακόμα νούμερο στη φανέλα.
    -Να προσεχτεί ιδιαίτερα ο Κεντίρα, ο οποίος είναι πολύ μεγάλος παίχτης και όποτε παίζει η ομάδα δε χάνει (..με τη Γερμανία που έχασε προχθές δεν έπαιζε)
    -Να μείνει/ έρθει ξανά ο Κουαδράδο.
    -Και το κυριότερο,ωμαζί με την παραμονή του Πογμπά, (ας δώσουμε κάποτε και κάποια λεφτά ρε παιδάκι μου..!!)να αγοραστεί ένας φόρψπου να είναι `δολοφόνος`` πραγματικά, στυλ Καβάνι και να είναι και γρήγορος μαζί, γιατί το παλιομοδίτικο στην επίθεση με φορ που θα μάχεται..αλλά δε βάζει πολλά γκολ (Μάντουκιτς) δε μετράει στην επίθεση πλέον...
    ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ, ΘΕΩΡΩ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.., ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ.., ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ..ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!!! AYTA..KAI SAN EYXARISTV POLY! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαράς το κουράγιο σου που έγραψες ένα τόσο μεγάλο σχόλιο. Το τιμάμε και απαντάμε σε όλα

      - Για τον Μαρκίσιο συμφωνούμε.
      - Για τον Πιάνιτς μάλλον έχεις δίκιο. Αυτός προορίζεται για οργανωτής-10άρι.
      - Για τον Πογμπά, λογικά όλοι θέλουμε να μείνει. Όπως σου είχαμε πει και παλιότερα, έχει βάση το σκεπτικό σου με τη φανέλα. Θα δούμε…
      - Σύμφωνοι και για Κεντίρα-Κουδράδο. Μαζί σου.
      - Για τη δυνατή μεταγραφή τα έχουμε γράψει και θα τα γράψουμε και πάλι. Ήδη ετοιμάζεται ένα σχετικό θέμα.

      Εν κατακλείδι, δε διαφωνούμε πουθενά και ταυτιζόμαστε σε όλα.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Είδατε, που όλοι εμείς που αγαπάμε την ομάδα, μπορούμε, έστω με τις γνώσεις που έχουμε να δούμε τι χρειάζεται, ώστε να νιώθουμε πολύ υπερήφανοι όταν κατεβαίνει στο γήπεδο! Και επειδή ο πολλοί φίλαθλοι ανά τον κόσμο βλέπουν τα ευρωπαϊκά ματς και όχι τα ιταλικά, το πρεστίζ της ομάδας ανεβαίνει στο πώς παίζει σ` αυτούς τους αγώνες! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΓΙΕΡΝ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 75.., ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΕ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ.... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΩ ΠΟΛΥ FORZA JUVE

      Διαγραφή