2 Ιουλ 2016

Ιπποτική δήλωση από τον Μπουφόν που ξέρει όμως και να πωρώνει τους συμπαίκτες του

Το βράδυ του Σαββάτου, η Ιταλία δίνει έναν κρίσιμο αγώνα απέναντι στη Γερμανία.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν παίζει μόνο για την πρόκριση στους «4» του Euro αλλά παίζει και για το πρεστίζ καθώς επί γαλλικού εδάφους θα κοντραριστούν οι δύο μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες.

Μιλώντας για την σπουδαία αναμέτρηση, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είπε: «Η Γερμανία φοβίζει, στα χαρτιά είναι καλύτερη, αλλά στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Βασικά είμαστε εδώ για να κάνουμε ένα θαύμα, αλλιώς δεν υπήρχε λόγος καν να φορέσουμε τη φανέλα της Εθνικής».

Ο αρχηγός των ατζούρι συνέχισε λέγοντας: «Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε σούπερ σταρ, αλλά έχουμε μεγάλη θέληση για να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Οπότε λέω ότι η Γερμανία είναι φόβητρο, αλλά εμείς είμαστε η Ιταλία και δεν τα παρατάμε ποτέ».

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους ρωτήθηκε και για την άτυπη δική του μάχη απέναντι στον Νόιερ. Η απάντησή του ήταν πολύ ιπποτική.

«Ο Νόιερ είναι καλύτερος από εμένα, είναι νεότερος, μεγάλος τερματοφύλακας. Αλλά αυτό που θα προσπαθήσω να δείξω είναι ότι κάθε φορά που φοράω τη φανέλα της Εθνικής ή της Γιουβέντους, κανείς δεν μπορεί να πει ότι προτιμά κάποιον άλλον από εμένα γι' αυτή τη θέση», είπε ο Τζίτζι.

«Έχω κάνει μία μεγάλη και σταθερή καριέρα, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να συμβιβαστώ με όσα έχω κάνει. Ακόμα δεν είμαι ικανοποιημένος και ξέρω ότι αρκεί μόνο ένα παιχνίδι για να αλλάξει η εικόνα οποιουδήποτε παίκτη», συμπλήρωσε ο μεγάλος αρχηγός της Γιούβε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου