2 Ιουλ 2016

Ποιος Γιουβεντίνος δε βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή Μπενάτια

Και από το πουθενά, πάει να δημιουργηθεί μικροθέμα στην αμυντική γραμμή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Η μεταγραφή του Μεχντί Μπενάτια θεωρείται σίγουρη από τα ιταλικά ΜΜΕ. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα και η Γιουβέντους είναι αυτή που θα αποφασίσει αν τελικά θα προχωρήσει.

Αυτό που απασχολεί του μπιανκονέρι είναι η φυσική κατάσταση του Μαροκινού αμυντικού. Πάντως, οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας θα πρέπει να αποφασίσουν σύντομα γιατί για τον Μπενάτια περιμένουν και άλλες ομάδες, απλά η Γιούβε είναι στην pole position.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, το Calciomercato αναφέρει πως η επικείμενη άφιξή του στο Τορίνο μάλλον δε θα πολυαρέσει σε έναν ποδοσφαιριστή της Κυρίας. Δε θα αρέσει στον Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι ελπίζει να είναι και φέτος στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι


Ο νεαρός Ιταλός αμυντικός που την περσινή χρονιά πήρε τις ευκαιρίες του προς το τέλος της Serie A και μάλιστα πανηγύρισε με την μπιανκονέρα φανέλα το πρώτο του νταμπλ, θα νιώσει πως θα παραγκωνιστεί και πώς θα χάσει τη θέση που έχει έως τώρα στην ομάδα.

Ο Ρουγκάνι γνωρίζει πως δεν είναι στα αρχικά πλάνα, αλλά επίσης ξέρει πως είναι η πρώτη επιλογή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όταν εκείνος θέλει να ανακατέψει την τράπουλα στα μετόπισθεν.

Ο ερχομός του Μπενάτια, αν και εφόσον επισημοποιηθεί η συμφωνία, θα προσθέσουμε εμείς, σίγουρα θα προβληματίσει τον μικρό της Γιούβε.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου