14 Ιουλ 2016

Καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα Ιγκουαΐν-Γιούβε

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Όπως αναφέρουν νεότερα ρεπορτάζ, η Γιουβέντους είναι ένα βήμα πριν χτυπήσει επίσημα την πόρτα της Νάπολι και καταθέσει επίσημη πρόταση στη Νάπολι.

Με σκοπό να παρουσιάζουν την ερχόμενη σεζόν το επιθετικό δίδυμο Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν , όπως ανέφερε πριν λίγο το Sky Italia, ο Μπέπε Μαρότα έχει πάρει εντολή από τον Αντρέα Ανιέλι να προχωρήσει τη μεταγραφή.

Η προσφορά είναι αυτή που δημοσίευσε νωρίτερα το forzajuve.gr, δηλαδή κάπου στα 75 εκατ. ευρώ συν ένα ποδοσφαιριστή (έναν εκ των Περέιρα, Τζάτζα, Ρουκάνι ή Στουράρο, όποιον θέλει η Νάπολι).

Το νέο στοιχείο της υπόθεσης, είναι πως η Γιούβε έχει εξασφαλίσει το «ναι» του Αργεντίνου άσσου, σύμφωνα πάντα με το Sky Italia, προσφέροντάς του συμβόλαιο 4 ετών και ετήσιες απολαβές 7,5 εκατ. ευρώ!

Σχετικά θέματα

Γιατί ο Ντε Λαουρέντις δε θέλει η Γιούβε να «χτυπήσει» τον Ιγκουαΐν. Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν δε φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει στη Νάπολι. [Ολόκληρο το θέμα +]


Η πρόταση της Γιούβε για τον Ιγκουαΐν που μετέδωσε αποκλειστικά το Calciomercato και η απάντηση από την Gazzetta dello Sport. Τα ιταλικά ΜΜΕ γράφουν για μια μεγάλη κίνηση της Γιουβέντους. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... [Ολόκληρο το θέμα +]


5 σχόλια:

  1. Θα είναι απίστευτο αν συμβεί αυτό το πράγμα!!! Και μόνο που το ακούς σε προκαλεί τρόμο & δέος..!!! Φαντάσου να είσαι αντίπαλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνει δυνατό δίδυμο με τον Πάουλο. Μακάρι να έρθει! Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Πω πω γλέντι!!! Ρε θα τρελαθουμε φέτος!!!!

    FORZA JUVEEEEEE!!!!!!

    Εσείς παιδεία τί λέτε για πιπιτα? Είστε υπέρ ή κατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα απ’ όλα, είναι εξαιρετικά δύσκολη μεταγραφή. Φυσικά και είμαστε υπέρ. Σκοράρει περισσότερο από το κανονικό και στη Γιούβε, με τόσους καλούς δίπλα του, θα τα πάει μια χαρά. Μακάρι να έρθει! Forza Juve!

      Διαγραφή