20 Ιουλ 2016

Η πρόταση της Γιουνάιτεντ απορρίφθηκε αλλά ο Πογκμπά ζήτησε να φύγει!

Ολος ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει ότι ο Πολ Πογκμπά ζήτησε από τη Γιουβέντους να πάρει μεταγραφή ενώ η πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απορρίφθηκε.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, μετά τα μεσάνυχτα, η Mediaset μετέδωσε ότι ο Γάλλος μέσος απάντησε θετικά στην πρόταση των Αγγλων, η οποίοι του προσφέρουν (μαζί με τον χορηγό) 20 εκατ. ευρώ ετησίως. Ακολούθησε το Sky Italia και σήμερα είναι πρώτο θέμα σε όλες τις εφημερίδες ότι ο Πογκμπά ζήτησε να φύγει.

Σύμφωνα με το Sky, μάλιστα, έγινε ήδη η πρόταση της Γιουνάιτεντ, η οποία ήταν στα 101 εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε. Από την στιγμή που ο Γάλλος ζήτησε μεταγραφή, λένε τα ιταλικά ΜΜΕ, η Γιουβέντους θα ζητήσει τουλάχιστον 120-125 εκατ. ευρώ και μπόνους, τα οποία θα σχετίζονται με τις επιδόσεις του Πογκμπά και με τα μελλοντικά συμβόλαια του.

Την ίδια ώρα, στα προφίλ του Πογκμπά στα social media, γίνεται ένας πανικός από μηνύματα Γιουβεντίνων, οι οποίοι του... εύχονται διάφορα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

11 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, η διαίσθησή μου, όπως σχολίαζα εδώ, μάλλον δε θα διαψευσθεί! Μας το πήγαιναν λάου λάου.. και όταν έπρεπε θα έλεγαν τον Πογκμπά να πει ότι θέλει να φύγει.. Ήταν εκείνη η ``πονηρή`` δήλωση που έλεγα ότι εμείς δεν τον δίνουμε,΄για να` μαστε και καλυμμένοι στον κόσμο, εκτός κι αν το ζητήσει ο ίδιος... κι` αν το ζητήσει ο ίδιος΄.. Πιστεύω πως τον Πγκμπά είχαν σκοπό από την αρχή να τον δώσουν, αν έπαιρναν τα λεφτά που ήθελαν.. Οκ..θα τα λέμε..καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το «εάν ο παίκτης θελήσει να φύγει» ήταν και είναι πολύ φλου. Δεν έχεις άδικο. Παρακολουθούμε το θέμα και θα δούμε πού και πώς θα κάτσει η μπίλια. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Αμα φυγει περνεις ερερα απο πορτο κ καλυψες το κενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τα κενά καλύπτονται Μάνο. Εδώ έχουν φύγει θρυλικοί παίκτες... Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Εχει βρει ωραιο κολπο η διοικηση. Το εκανε με το Βινταλ, το κανει με τον Πογκμπα, του χρονου θα το κανει ισως και με τον Ντιμπαλα. Εγω δεν ηθελα να τους δωσω, αυτοι ειναι οι αχαριστοι που ζητανε να φυγουν. Καλο το κολπο αλλα δεν μπορει να το τρωμε συνεχεια. Η προσφορα ειναι τεραστια κι ειναι λογικο να πουληθει ο παιχτης. Δηλωσεις για Τσου Λου ομως καλυτερα να τις αποφευγουμε.
    Και μια σημειωση, το κεντρο που μας πηγε τελικο...παπαλα. Πιρλο Βινταλ και τωρα απ' οτι φαινεται Πογμπα μας ειπαν αντιο, κι ο Κλαουντιο ειναι αγνωστο σε τι κατασταση θα επιστρεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως είπαμε και παραπάνω, πράγματι το «εάν ο παίκτης θελήσει να φύγει» ήταν και είναι πολύ φλου. Ας δούμε τις τελικές εξελίξεις και εδώ είμαστε να τα γράψουμε και να τα σχολιάσουμε όλα. Forza Juve!

      Διαγραφή
  4. Αν πραγματικά ζήτησε να φύγει πρέπει να ντρέπεται απο τη στιγμή που εμείς κυνηγάμε τσου λου και το μαντσεστεράκι δεν είναι καν. Οσο για τον Ντυμπαλα που λέει ο φίλος απο πάνω δεν το νομίζω γιατί έχει δηλώσει οτι θέλει να γίνει ο νέος Ντελ Πιέρο και Μπουφόν και έχει απορρίψει και πρόταση από μπάρτσα αν δεν κάνω λάθος.

    ΥΓ. Το δέκα στον Πάουλο;

    FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας περιμένουμε να δούμε τι έχει συμβεί. Έχει μια βάση αυτό που γράφεις Alex, αλλά μην ξεχνάς: πιστός στη Γιούβε είσαι εσύ που είσαι οπαδός της. Και κάποιοι ποδοσφαιριστές τύπου Ντελ Πιέρο, Μπουφόν, Νέντβεντ... Όλοι οι άλλοι είναι επαγγελματίες. Forza Juve!

      Διαγραφή
  5. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι οτι του δώσαμε τη φανέλα με το 10..Κατα τα άλλα ας πάει Αγγλία και να βλέπει τη Γιούβε να παίζει C.L.
    Kαι να δούμε αν βγάλουν άκρη όλες οι βεντέτες εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 10 στον διαδοχο του Μέσσι ΤΩΡΑ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΓΚΜΠΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΓΑΛΟΣ!!

      Διαγραφή