19 Ιουλ 2016

Επίσημη ενημέρωση από τη Γιουβέντους για τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας

Η Γιουβέντους φρόντισε να ενημερώσει, μέσω γνωστού δημοσιογράφου, για το πώς έχουν τα πράγματα με τους Μπονούτσι, Πογκμπά, Πιάτσα και Ιγκουαΐν.

Συγκεκριμένα, ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο του Sky Italia μετέδωσε ρεπορτάζ, στις 18:20 ώρα Ελλάδας, για το πώς έχουν τα πράγματα σε ό,τι αφορά τα ανοιχτά μέτωπα των μπιανκονέρι. Και όταν κάνει ενημέρωση για 3-4 θέματα μαζί ο Ντι Μάρτζιο, σημαίνει ότι λίγα λεπτά πριν έχει μιλήσει απευθείας με Τορίνο. Με τον Μπέπε Μαρότα ή τον Φάμπιο Παράτιτσι δηλαδή. Πάμε να δούμε, τώρα, τι είπε για το κάθε θέμα...

Λεονάρντο Μπονούτσι
Δεν φεύγει από την Γιουβέντους. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση, είναι επιθυμία τόσο των μπιανκονέρι όσο και του ίδιου να συνεχίσουν μαζί.

Πολ Πογκμπά
Επίσημη πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει γίνει. Ακόμη κι αν γίνει, η απάντηση θα είναι αρνητική αφού η Γιούβε δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει. Ο Μίνο Ραϊόλα δουλεύει ξεκάθαρα με την Γιουνάιτεντ για να καταλήξουν στην πρόταση που θα κάνουν καθώς επιθυμία του μάνατζερ είναι να γίνει η μεταγραφή λόγω της προμήθειας που θα πάρει. Ο Ντι Μάρτζιο αναφέρει ότι εδώ και 20 μέρες η Γιούβε και ο Ραϊόλα είναι σε... αντίπαλα στρατόπεδα, με τον Πογκμπά στη μέση. Η Γιουβέντους θα μπει σε διαδικασία να συζητήσει την πώληση του μόνο αν το ζητήσει ο ίδιος, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι και αυτή την ώρα. Η στάση του Πογκμπά θα κρίνει τα πάντα.

Μάρκο Πιάτσα
Ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία σε όλα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο Κροάτης αναμένεται στο Τορίνο, κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη, για ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές και ανακοινώσεις.

Γκονσάλο Ιγκουαΐν
Δεν έχει γίνει κάτι νέο μετά τη συνάντηση που είχαν οι Μπέπε Μαρότα και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στη Lega. Αν ο Πογκμπά ζητήσει μεταγραφή και η Γιουνάιτεντ δώσει τα λεφτά που θα ζητήσει σε μια τέτοια περίπτωση η Γιουβέντους, ο Αργεντίνος φορ της Νάπολι θα είναι ο Νο1 στόχος για την επίθεση.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή, Πογκμπά και Ιγκουαίν μαζί είναι αδύνατα να συνυπάρξουν στην ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...το είχα γράψει εδώ σα σχόλιο πριν μερικές μέρες, και μακάρι να διαψευστώ για τον Πογκμπά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή