23 Ιουλ 2016

Οι πέντε παίκτες που θέλει να πουλήσει η Γιούβε μαζεύοντας 70 εκατ. ευρώ

Με την υπόθεση του Πολ Πογκμπά να βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας, χωρίς να σημαίνει πως έχουν αποσυρθεί οι ομάδες που τον θέλουν, η Γιούβε θέλει να προχωρήσει στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Εχοντας ανακοινώσει τέσσερις μεταγραφές (Πιάνιτς, Ντάνι Αλβες, Μπενάτια, Πιάτσα) και να απομένουν τα τυπικά για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, οι μπιανκονέρι επί της ουσίας δεν έχουν πουλήσει κανέναν παίκτη τους (Ρουμπίνιο και Κάσερες έφυγαν ελεύθεροι, ο Παντοΐν με 300.000 ευρώ).

Βγάζοντας στην άκρη τον Πογκμπά ο οποίος αποτελεί ένα κεφάλαιο μόνος του, οι μπιανκονέρι σχεδιάζουν να βάλουν το λιγότερο 70 με 75 εκατ. ευρώ στα ταμεία τους αν φύγουν πέντε συγκεκριμένοι παίκτες.

Εχουμε και λέμε…

Ο Σιμόνε Τζάτζα έχει κάποιες προτάσεις, από τη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ η πιο ισχυρή. Οι Τορινέζοι δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσουν αν έπαιρναν από 25 έως 30 εκατ. ευρώ.

Ερνάνες, Λεμινά και Περέιρα είναι ξεκάθαρα στην υπό παραχώρηση λίστα. Για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ιντερ μια καλή προσφορά θα ήταν 10 με 12 εκατ. ευρώ. Για τον Γκαμπονέζο αν η ομάδα έβρισκε 15-18 εκατ. ευρώ θα τον έδινε. Ο Αργεντίνος εκτιμούν πως μπορεί να φέρει 15 με 18 εκατ. ευρώ.

Μια ουδέτερη κατάσταση ισχύει με τον Στέφανο Στουράρο. Δεν είναι στη βασική λίστα για να φύγει αλλά αν υπάρξει ενδιαφέρον και φέρει τα λεφτά που θέλει η Γιουβέντους δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει. Τι ψάχνουν από τον Στουράρο; Από 12 έως 15 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, αυτές οι μεταγραφές δε μπορούν να θεωρηθούν εύκολα υλοποιήσιμες καθώς θα πρέπει αρχικά να έρθουν οι προσφορές στο Τορίνο και εν συνεχεία να θέλουν και οι ποδοσφαιριστές να φύγουν για τους συγκεκριμένους συλλόγους ή πρωταθλήματα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


6 σχόλια:

  1. Σχεδιασμος του κωλου κ φετος. Τι να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε αδερφέ; Κάνει λιτές και έξυπνες καταγραφές τους τη λέμε. Σκάνε λεφτά χοντρά ξανά. Βγάλτε την ελληνική μιζέρια απο μέσα σας! Ελεος! Και στη τελική και μείνουν θα βοηθήσουν.

      FORZA JUVE!!

      Διαγραφή
  2. Μανο Ε.Τ go home .....εδώ είναι ο πλανήτης Γη εσυ γρηγορα στον δικό σου γιατί οπου ναναι ξεκινάει το διαπλανητικό πρωτάθλημα μην πάει τζάμπα το διαρκείας που εχεις με το να ασχολείσαι με τα δικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φετινό μερκατο έχει τις προοπτικές να γίνει το καλύτερο εβερ. Δεν ξέρω τι εννοεί ο φίλος παραπάνω. Πάντως ο Λεμινα είναι Καμπονεζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, σωστά! Διορθώθηκε. Grazie για την παρατήρηση Παναγιώτη. Forza Juve!

      Διαγραφή