26 Ιουλ 2016

Οι δυσκολίες της διαπραγμάτευσης για τον Πογκμπά και η μικρή «ελπίδα» που υπάρχει

Αδιαπραγμάτευτη θεωρεί η Γιουβέντους την τιμή των 120 εκατ. ευρώ για τον Πολ Πογκμπά.

Το σημερινό ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport αναφέρει πως Άγγλοι και Ιταλοί δεν τα έχουν βρει ακόμη, αν και υπάρχει συνεχή επικοινωνία για την περίπτωση του Γάλλου άσσου ενώ χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα καθοριστική.

Από το περιβάλλον της Γιούβε, διαρρέεται, όπως αναφέρει η εφημερίδα, πως η αγορά του Ιγκουαΐν δε σχετίζεται με τον Πογκμπά και πως ο παίκτης πωλείται επειδή ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στη Βρετανία.

Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά τονίζει η Gazzetta dello Sport, οι μπιανκονέρι θέλουν να δουν αν τελικά η έλευση του Αργεντίνου σε συνδυασμό με το υπόλοιπο ρόστερ θ’ αλλάξει την απόφαση του Γάλλου και τελικά δε θα φύγει για μία ομάδα που δεν αγωνίζεται στο Champions League.

Η οικονομική συμφωνία που θέλει να πετύχει η Γιούβε, πάντως, είναι 120 εκατ. ευρώ μπροστά, με τη Μάντσεστερ να καταβάλει την προμήθεια στον Μίνο Ραϊόλα. Σίγουρα πρόκειται για μια δύσκολη διαπραγμάτευση με πολλές παραμέτρους που πρέπει να ικανοποιηθούν όλοι οι όροι για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου