1 Αυγ 2016

Τι συμβαίνει με τους τέσσερις μέσους που φέρονται να απασχολούν τη Γιούβε

Αξελ Βίτσελ, Νεμάνια Μάτις, Μπλες Ματουιντί και, πρόσφατα, Μάρκο Βεράτι. Αυτοί παρουσιάζονται από τα ιταλικά ΜΜΕ ως οι στόχοι των μπιανκονέρι όταν ολοκληρωθεί η πώληση του Γάλλου στη Μάντσεστερ.

Η κάθε περίπτωση έχει τα δικά της υπέρ και τις δικές της δυσκολίες. Ας κάνουμε μια σύνοψη με τις τελευταίες πληροφορίες για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Αξελ Βίτσελ
Ο Αξελ Βίτσελ είναι σίγουρο πως θα φύγει από τη Ζενίτ. Ο ίδιος φαίνεται να επιλέγει τη Γιούβε αλλά η ομάδα του τα περισσότερα λεφτά. Στην προκειμένη περίπτωση, την πρόταση της Εβερτον που δίνει 30 εκατ. ευρώ. Η Γιούβε κουβεντιάζει για 18 με 20 εκατ. ευρώ. Αν φτάσει η ασπρόμαυρη πρόταση στα 25 εκατ. ευρώ, η διοίκηση της Ζενίτ θα κάτσει να το συζητήσει.

Νεμάνια Μάτιτς
Για τον Νεμάνια Μάτιτς δεν έχουν αναφερθεί ποσά καθώς το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι σε αρχικό στάδιο. Η Γιουβέντους, όπως ανέφερε το Sky Italia, βλέπει σοβαρά την περίπτωσή του αλλά βρίσκει τοίχο στην επιθυμία του Αντόνιο Κόντε. Πάντως, από τον Σέρβο της Τσέλσι και τον Βέλγο της Ζεντίτ, στο Τορίνο έχουν ως πρώτη επιλογή τον Μάτιτς. Και γι’ αυτό, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, τον έχουν προσεγγίσει και είναι πολύ θετικό για το συγκεκριμένο βήμα της καριέρας του.

Μπλες Ματουιντί
Σύμφωνα με τους Ιταλούς, υπάρχει οικονομικό χάσμα μεταξύ Γιούβε και Παρί για την περίπτωση του Μπλες Ματουιντί. Η Παρί κοστολογεί τον Ματουϊντί, ο οποίος θέλει να φύγει, στα 40 εκατ. ευρώ ενώ η Γιούβε στα 30. Έτσι, χωρίς να έχει γίνει πρόταση, οι δύο πλευρές το ξέρουν ότι έχουν μια διαφορά αυτή την στιγμή.

Μάρκο Βεράτι
Τη Δευτέρα το πρωί, δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport έβαζε το Μάρκο Βεράτι στο μεταγραφικό κάδρο για τον μέσο που ψάχνει η Γιουβέντους. Η περίπτωσή του είναι η καλύτερη, η πιο ακριβή και η πιο δύσκολη. Η Παρί θα τον πουλήσει μόνο αν δει πως της προσφέρουν πολλά λεφτά (απέρριψε πρόταση της Ρεάλ για 60 εκατ. ευρώ) και η Γιουβέντους δε φαίνεται να θέλει να δώσει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο: