17 Αυγ 2016

Για ποιο όνομα που ακούγεται επιβεβαίωσε ο Μαρότα και ποιον απέκλεισε για μεταγραφή

Ο Μπέπε Μαρότα τόνισε ότι η Γιουβέντους ψάχνει ένα χαφ.

Απέκλεισε αυτός να είναι ο Μπρόζοβιτς, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Κουαδράδο, άφησε τα πάντα ανοιχτά για τους Τζάτζα-Περέιρα και περιμένει ότι το γήπεδο θα αποδείξει πως η ομάδα ενισχύθηκε παρά τις αποχωρήσεις των Πογκμπά-Μοράτα.

Αναλυτικά όσα είπε στους Ιταλούς δημοσιογράφους ο Μαρότα για τα μεταγραφικά.

Για τον Τζάτζα και την απόσυρση της Βόλφσμπουργκ:
«Είναι πράγματα που γίνονται σε μια μεταγραφική περίοδο, δεν είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Ο Τζάτζα είναι παίκτης της Γιουβέντους και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Για το αν μπορεί να πάρει μεταγραφή ο Τζάτζα για άλλη ομάδα: «Οπως έχω πει πολλές φορές, η μοίρα ενός ποδοσφαιριστή εξαρτάται κυρίως από τον ίδιο, από το αν θέλει ή όχι να φύγει».

Για τον Κουαδράδο και αν θα επιστρέψει: «Δεν κρύβουμε ότι είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την περσινή σεζόν του Κουαδράδο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που εκτιμούν όλοι στη Γιουβέντους και αν υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμείνει μαζί μας, θα το προσπαθήσουμε με μεγάλη χαρά. Είναι ένα θέμα το οποίο, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ξεκαθαρίσει μέσα σε λίγες μέρες. Με σεβασμό, πάντα, στην Τσέλσι, η οποία έχει τα δικαιώματα του».

Για τον Περέιρα και αν θα πάει στη Γουότφορντ: «Ισχύει ό,τι είπα και για τον Τζάτζα. Η Γουότφορντ είναι μια ομάδα που ανήκει στην οικογένεια Πότσο (έχουν και την Ουντινέζε), οι οποίοι ξέρουν πολύ καλά τον Περέιρα από την συνεργασία τους στην Ουντινέζε. Περιμένουμε να δούμε ποια είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, είναι ένα θέμα που επίσης θα κλείσει, με τον ένα ή άλλο τρόπο, μέσα σε λίγες μέρες».

Για τους Μπρόζοβιτς-Ματουϊντί και αν η Γιουβέντους θα κάνει μια δυνατή κίνηση για το κέντρο: «Ο Μπρόζοβιτς δεν θα έρθει. Από εκεί και πέρα, θέλω να τονίσω ότι σε ποσοστό 95% έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις μας, μένει η απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Με δεδομένη την ποιότητα της Γιουβέντους, βέβαια, είναι δύσκολο να βρεις τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να έρθει και να δώσει πράγματα στην ομάδα. Μπορεί να υπάρχουν 2-3 τέτοιοι, θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες 15 μέρες. Οπως και να έχει, έχουμε αποκτήσει ποδοσφαιριστές έμπειρους μεγάλης αξίας αλλά και νεαρούς με πολύ μέλλον. Εφυγαν δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές όπως οι Μοράτα και Πογκμπά και τους αντικαταστήσαμε με τους Ιγκουαΐν, Πιάνιτς και Πιάτσα. Για να ολοκληρωθεί το ρόστερ μας, χρειαζόμαστε ακόμη ένα χαφ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ασαμόα είναι και πάλι... κανονικός ποδοσφαιριστής αφού ξεπέρασε τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν ενώ ο Λεμινά εξελίσσεται συνεχώς και είναι μια σημαντική παρουσία για τη μεσαία γραμμή της ομάδας».

Για το αν η Γιουβέντους είναι πιο δυνατή παρά την πώληση του Πογκμπά:
«Θεωρητικά ναι αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και στο γήπεδο. Πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι θα βρούμε ακόμη πιο... αγριεμένους αντιπάλους τη φετινή σεζόν, ακριβώς λόγω της ενίσχυσης μας. Και ο πρώτος τέτοιος αντίπαλος θα είναι η Φιορεντίνα το βράδυ του Σαββάτου».

Για το αν αυτή η μεταγραφική περίοδος είναι η πιο σημαντική της καριέρας του ως παράγοντας:
«Από οικονομικής άποψης, ναι. Αυτά, όμως, δεν είναι τόσο σημαντικά όσο οι εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών και της ομάδας. Είμαστε ήρεμοι γιατί ξέρουμε ότι έχουμε κάνει καλές επιλογές και περιμένουμε αυτό να αποδειχθεί και στο γήπεδο, το οποίο είναι ο μοναδικός κριτής».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα Tifozi! Ακούω για τον Κουαδράδο...Να ρωτήσω κάτι? Συμφωνώ μαζί σας.Είναι παικταράς.Και μας έκανε πέρσι μια χρονιά χάρμα ειδέσθαι.Αλλά στο 3-5-2 αναγκαστικά θα παίξει δεξιά.Τότε Άλβες και Λιχστάινερ τι τους έχουμε?Εκτός αν συμβαίνει τίποτα με τον Λιχστάινερ π.χ. να ξενέρωσε που ήρθε ο Άλβες και να πήρε γραμμή ότι δεν θα είναι βασικός και να έχει ζητήσει να φύγει γι'αυτό να ψάχνονται για τον Κουαδράδο.Τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή