2 Αυγ 2016

Δίνεται και δανεικός ο Ερνάνες που απέρριψε όλες τις προτάσεις έως τώρα

Ακόμη και σε ομάδες από το Μεξικό έχει προτείνει τον Ερνάνες η Γιουβέντους, η οποία δέχεται να συζητήσει και για δανεισμό του.

Ο Βραζιλιάνος είναι ένας από αυτούς που θέλουν να... ξεφορτωθούν οι μπιανκονέρι αλλά προς το παρόν έχει αρνηθεί κάθε πρόταση που του έχει γίνει από την Κίνα ή την Ευρώπη (τούρκικες ομάδες). Αυτό, όμως, δεν αλλάζει τις σκέψεις των ανθρώπων της Γιούβε.

Ειδικά με την μέτρια παρουσία του, ως τώρα, στην προετοιμασία της ομάδας, ο Ερνάνες έχει επιβεβαιώσει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν και γι' αυτό στο Τορίνο ψάχνουν τη λύση ακόμη και στο Μεξικό.

Η Γιουβέντους έχει προτείνει τον Βραζιλιάνο σε ομάδες της συγκεκριμένης χώρας και περιμένει να δει αν θα υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον, έχοντας αποφασίσει να συζητήσει ακόμη και για δανεισμό του.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


1 σχόλιο:

  1. Eδώ δε φταίει ο ποδοσφαιριστής.. Να μην τον παίρναμε και του κλείναμε συμβόλαιο... Απλά, πέρσι μαζεύαμε όποιον να`ναι για να αναπληρώσει τον Μαρκήσιο..., που ρε παιδάκι μου, όσο συμπαθής και αγαπητός και να είναι , δεν είναι , τουλάχιστον, αναντικατάστατος, για να μιλήσω ευγενικά..!! Και φέτος θα το πάμε 4-4-2, μόνο και μόνο για να είναι στην 11άδα!! ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΙΑΝΙΤΣ Π.Χ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή