28 Αυγ 2016

Ψυχρολουσία και για τη Ρόμα!

Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότεροι έχρισαν αδιαφιλονίκητο φαβορί και για τη φετινή κατάκτηση της Serie A τη Γιουβέντους.

Εχοντας δώσει δύο παιχνίδια που δε χαρακτηρίζονται εύκολα, η Γιούβε έκανε το 2Χ2 αν και δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα με την εμφάνισή της.

Μετά από τα πρώτα ματς της δεύτερη αγωνιστικής, οι παίκτες του Αλέγκρι δε βρίσκονται μόνο στην κορυφή αλλά βλέπουν τους άλλους «μεγάλους» να χάνουν πόντους.

Βαθμούς πέταξε και η Ρόμα στην έδρα της Κάλιαρι που είχε προηγηθεί με 0-2 και δέχτηκε δύο γκολ, την ισοφάριση στο 88’. Να σημειωθεί πως μόλις τέσσερις ομάδες έχουν το απόλυτο μετά από δύο Σαββατοκύριακα. Οι δύο ομάδες της Γένοβας, Τζένοα και Σαμπντόρια, η Σασουόλο και η Γιούβε.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Σάββατο 27/8
19:00 Λάτσιο-Γιουβέντους 0-1 [Αναλυτικά το παιχνίδι +]
21:45 Νάπολι-Μίλαν 4-2
Κυριακή 28/8
19:00 Ιντερ-Παλέρμο 1-1
21:45 Κάλιαρι-Ρόμα 2-2
21:45 Κροτόνε-Τζένοα 1-3
21:45 Φιορεντίνα-Κιέβο 1-0
21:45 Σαμπντόρια-Αταλάντα 2-1
21:45 Σασουόλο-Πεσκάρα 2-1
21:45 Τορίνο-Μπολόνια 2-1
21:45 Ουντινέζε-Εμπολι 2-0

Επόμενη αγωνιστική
Αταλάντα-Τορίνο
Μπολόνια-Κάλιαρι
Κιέβο-Λάτσιο
Εμπολι-Κροτόνε
Τζένοα-Φιορεντίνα
Γιουβέντους-Σασουόλο
Μίλαν-Ουντινέζε
Παλέρμο-Νάπολι
Πεσκάρα-Ιντερ
Ρόμα-Σαμπντόρια


3 σχόλια:

  1. Μπήκα επίτηδες αυτή την ώρα, μια και ήμουν έξω, για να γράψω έστω και σε άσχετο τελευταίο με το θέμα άρθρο σαν τα μεταφορικά κλισέ που κι εσείς-όπως και όλο στη δημοσιογραφία γράφουν- έχουν πολύ γέλιο.. Αλλά μια που βλέπω ότι το θέμα είναι σχετικό γράφω λοιπόν..: ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ``, `` `ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΜΑ``..χαχα.. Αν είστε του χιούμορ μπορείτε να κάνετε ένα άρθρο με τα κλισέ του ποδοσαίρου.. Σας αναφέρω 2-3: ``Ο τερματοφύλακας είπε όχι``, ``ο ποδοσφαιριστής φλερτάρει με την κίτρινη κάρτα``, ````ζυγίζει το πόδι του``, ``σαλιάρα με το καλημέρα`` (άσχετα αν ο αγώνας ήταν βράδυ``, ``ο προπονητής ανακατεύει τη τράπουλα``)λες και παίζουμε πόκερ), ``ο επιθετκός κάνει τη ζωή δύσκολη στον αμυντικό``, ``ο οποίος(παίχτης) δεν είναι και το καλύτερο παιδί(εδώ μπορούν να κάνουν καταγγελία οι γονείς του παίχτη), εννοώντας βέβαια τη συμπεριφορά του πάνω στο παιχνίδι..χαχα, Τώρα παρακολουθούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι9εννοώντας ότι άλλαξε η ροή και το στυλ του παιχνιδιού, γιατί αν έχεις καμιά γυναίκα έσχετ στην παρέα, μπορεί να πει ``μα άλλαξες κανάλι```` ω``το Γιουβέντους- Λάτσιο δε βλέπαμε και πριν.., γιατί ο σπήκερ λέει ότι ΄..τώρα βλέπουμε έναν διαφορετικό αγώνα.. χαχαχα) Να μη σας κουράσω παραπάνω.. και ευχαριστώ για τι χιολυμορ.. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΛΙΣΕ.. ΄΄Ομορφο βράδυ καιFORZA JUVA RE... sopratutto..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή έχουμε χιούμορ, θα το κάνουμε. Ηχηρό χαστούκι για Ίντερ και Ρόμα, όμως, ε; Forza Juve!

      Διαγραφή