22 Αυγ 2016

Ο παίκτης-κλειδί για τη σωστή λειτουργία της φετινής Γιουβέντους

Δεν έχει τον τίτλο του τοπ αστεριού της ομάδας αλλά είναι αυτός που μπορεί να παίξει κομβικό και αυτή τη χρονιά.

Φέτος η Γιουβέντους έκανε δυνατές μεταγραφές. Τα φώτα είναι στραμμένα στον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, τον Ντάνι Αλβες αλλά και τον Μίραλεμ Πιάντιτς. Και όμως, ένας άλλος ποδοσφαιριστής μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για την ισορροπία της ομάδας.

Ο Σάμι Κεντίρα είναι ο παίκτης-κλειδί για τη λειτουργία της Γιουβέντους. Με ανασταλτικό ρόλο αλλά και επιθετικό προσανατολισμό δείχνει να είναι ο καλύτερος από την ενδεκάδα της Γιουβέντους που μπορεί και να κόψει τον αντίπαλο, και να μοιράσει παιχνίδι και να σκοράρει.

Το μοναδικό πρόβλημα στον Σάμι Κεντίρα είναι οι τραυματισμοί του


Το αρνητικό του σημείο γνωστό: είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. Όταν όμως είναι καλά, αποτελεί ένα τεράστιο εργαλείο στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ειδικά τώρα που φαίνεται να είναι μόνος του στο κέντρο της Γιουβέντους (από τους συμπαίκτες του που έπαιζαν μαζί πέρσι στην ίδια θέση, ο ένας πουλήθηκε και ο άλλος είναι τραυματίας), ο Κεντίρα θα τραβήξει ακόμη περισσότερο βάρος. Αλλά μπορεί να τα βγάλει πέρα και με το παραπάνω…


2 σχόλια:

  1. Λοιπον αν περιμένουμε από τον Σαμι να μας κάνει παιχνίδι θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα γιατί πολύ άπλα ο παίκτης αυτός δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο,ειναι πολύτιμος ανασταλτικά αλλα επιθετικά να περιμένουμε μετά τον Πογκμπα να μας κάνει παιχνίδι ο Σαμι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μοιράσει κάποιες μπαλιές ναι, να δημιουργήσει όχι. Δεν ειναι οργανωτής αλλά μπορεί να κάνει συνολικά καλύτερα από τους άλλους κάποια πράγματα. Forza Juve!

      Διαγραφή