9 Αυγ 2016

Ο Ντιμπάλα… προειδοποιεί τον Ιγκουαΐν: Θα υπάρξει ανταγωνισμός στην επίθεση, ο Μάντζουκιτς είναι σε καλή κατάσταση

Ο Πάουλο Ντιμπάλα… προειδοποίησε τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στη Γιουβέντους Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Μιλώντας στην  Gazzetta dello Sport, ο άσσος των μπιανκονέρι αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Τορίνο.

«Ο Γκονζάλο είναι ένας “μπόμπερ”», είπε ο Ντιμάλα και πρόσθεσε: «Πέτυχε 36 γκολ πέρσι και μπορεί να μας βοηθήσει φέτος στους στόχους μας».

Σχετικά με την κατάσταση που υπάρχει στην επίθεση της Γιούβε, το Ντιμπάλα τόνισε: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Ο Μάριο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το αποδεικνύει αυτό. Θα είναι δύσκολα (για τον Ιγκουαΐν) εδώ».

Σχετικά με τις στημένες φάσεις της ομάδας, καθώς πλέον έχουν μαζευτεί αρκετοί που μπορούν να τις εκτελέσουν, ο Αργεντίνος είπε: «Πολλοί από εμάς έχουν δουλέψει στις στημένες φάσεις, ο Πιάνιτς, ο Ντάνι Αλβες, ο Περέιρα, ο Ιγκουαΐν, εγώ… Όλοι θα θέλουμε να τις εκτελούμε αλλά θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση».


1 σχόλιο:

  1. Μόνο εγώ γουστάρω Μαντζου τρελά...νομίζω ότι σε ματς που έχει να αποδείξει πράγματα βλέπε το 1ο ματς με την Μπαγερν που το γύρισε μόνος του,όλες οι μονομαχίες κερδισμένες, κάθετες, ευκαιρίες...τον προτιμώ από τον χοντρό γκονζαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή