20 Αυγ 2016

Βεράτι: Ελπίζω η Γιούβε να μην πάρει τον Ματουιντί, έκαναν καλά που πούλησαν τον Πογκμπά

Για την περίπτωση του Μπλες Ματουιντί αλλά και την πώληση του Πολ Πογκμπά μίλησε ο Μάρκο Βεράτι στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στη Gazzetta dello Sport.

Ο Ιταλός μέσος για την πιο ακριβή μεταγραφή του ποδοσφαίρου σχολίασε: «Ο Πογκμπά είναι ένα μέσα στους τρεις-τέσσερις καλύτερους μέσους του κόσμου αλλά κανένας σύλλογος δεν μπορεί να αρνηθεί 110 εκατ. ευρώ, ειδικά αν τον πήραν δωρεάν».

«Η προσφορά της Μάντσεστερ ήταν πολύ καλή και η Γιουβέντους επένδυσε με σύνεση στις μεταγραφές, όπως ο Ιγκουαΐν και ο Πιάντις. Έχουν λαμπρό μέλλον», συμπλήρωσε.

Όσο για το ενδιαφέρον των μπιανκονέρι για τον Μπλες Ματουιντί, ο Βεράτι είπε: «Είναι ένας μέσος παγκόσμιας κλάσης. Θα μπορούσε να είναι για τη Γιουβέντους ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά που τον θέλει. Παίζει με ψυχή, είναι έξυπνος, έχει τεχνική. Είναι πάντα η πρώτη επιλογή του εκάστοτε προπονητή και γι’ αυτό στην Παρί θέλουν να τον κρατήσουν. Είναι φίλος μου. Ελπίζω να μη φύγει».

Σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ιταλίας να τον φέρουν στο Τορίνο, ο Βεράτι ξεκαθάρισε: «Νομίζω πως η ανανέωση του συμβολαίου μου με την Παρί δείχνει ένα σαφές μήνυμα: θέλω να παραμείνω εδώ γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


2 σχόλια:

  1. μαλλον θα εννοειται " εχει τεχνικη" !! anyway μακαρι να ρθει ο ματουιντι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεράτι άσε τα λόγια και ετοιμάσου για Γιούβε το επόμενο καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή