2 Αυγ 2016

Το παραμύθι του Πογκμπά τελειώνει με ή δίχως happy end

Την ερχόμενη Τρίτη, σε μία εβδομάδα δηλαδή, ο Πολ Πογκμπά και ο Πατρίς Εβρά θα πρέπει να περάσουν την πόρτα του προπονητικού κέντρου της Γιουβέντους στο Βίνοβο.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Για το Εβρά είμαστε σίγουροι. Για τον Πογκμπά κανείς δε βάζει το χέρι του στη φωτιά. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, λοιπόν, θα ξέρουμε σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται ο μέσος που κοστολογείται 120 εκατ. ευρώ.

Είναι εξαιρετικά απίθανο να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των μπιανκονέρι και μετά από λίγες ημέρες να ανακοινωθεί η πώλησή του. Δεν είναι επικοινωνιακά σωστό και για τη Γιουβέντους αυτό.

Το σήριαλ Πογκμπά έχει ξεκινήσει εδώ και ένα, ενάμιση χρόνο. Κάθε μεταγραφική περίοδο, η αφρόκρεμα της Ευερώπης τον ήθελε. Κορυφώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες με την πρόταση της Μάντσεστερ, τα ραντεβού του Ραϊόλα, τα αινιγματικά έως παιδικά tweet του Πογκμπά και την στάση «τραβάτε με κι ας κλαίω» της Γιουβέντους.

Όπως έχει γραφτεί και παλιότερα, όλοι οι εμπλεκόμενοι θέλουν την πώληση του Γάλλου. Και η Γιουνάιτεντ, και οι μπιανκονέρι, και ο Ραϊόλα, και ο Γάλλος. Ένα τέτοιο deal -η «μεταγραφή του αιώνα», όπως έχει χαρακτηριστεί- παρουσιάζει αντικειμενικές δυσκολίες και όλες οι πλευρές πρέπει να καλυφθούν.

Αυτός ο δρόμος όμως πλησιάζει στο τέλος του. Εκεί που ο Γάλλος θα βρει μπροστά του δύο πόρτες. Μία της Γιούβε και μία της Γιουνάιτεντ. Μία από τις δύο θα απορρίψει και θα ανοίξει την άλλη.

Όπως έκανε και ο συνάδελφός του Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Ο Αργεντίνος άφησε κλειστή την πόρτα της Νάπολι και άνοιξε αυτή του Τορίνο. Κάπως έτσι θα γίνει και η δουλειά με τον Πογκμπά. Ανοίγει την πόρτα που θα επιλέξει, το παραμύθι τελειώνει. Λίγες ημέρες υπομονή ακόμη…

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_303.html
Όλη η αλήθεια για τον Πολ Πογκμπά. Έχει βουίξει όλη η Ευρώπη πως ο Πολ Πογκμπά πωλείται στη Μάντσεστερ. [Ολόκληρο το θέμα +]






2 σχόλια:

  1. Πάντως, από την επίσημο ιστοσελίδα της Γιουβε και το store με τις φανέλες προς πώληση, έχει αφαιρεθεί από χθες η φωτο του Πογκμπά που διαφήμισε (ανάμεσα σε άλλους παίχτες) τη δεύτερη-γαλάζια φανέλα και έχει αντικατασταθεί με τη φωτο του Πιάνιτς..! Το έχουν γράψει οι Ιταλοί χθες αυτό.., δεν είναι ότι το πρόσεξα εγώ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ισχύει αυτό. Ακόμη και τώρα, πριν γράψουμε το σχόλιο, μπορεί να παραγγείλεις κανονικά φανέλα με το όνομα του Πογμπά και το Νο 10.

      Διαγραφή