27 Σεπ 2016

Πιάτσα: Μου ζήτησαν 25 φανέλες της Γιούβε αλλά αν σκοράρω δε θα το πανηγυρίσω

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία και ο Μάρκο Πιάτσα είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Ο 21χρονος εξτρέμ επιστρέφει ως αντίπαλος λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στους μπιανκονέρι και παραχώρησε συνέντευξη στην Tuttosport.

«Αν σκοράρω δε θα πανηγυρίσω. Είμαι ενθουσιασμένος, η οικογένεια μου και οι φίλοι μου θα είναι στο γήπεδο. Μου ζήτησαν 25 φανέλες της Γιουβέντους και πολλά εισιτήρια. Ο προπονητής, φυσικά, θα αποφασίσει αν θα μου δώσει ή όχι συμμετοχή σε αυτό το ματς», είπε αρχικά ο Πιάτσα, ο οποίος στη συνέχεια... προειδοποίησε τη Γιούβε για αυτό που θα συναντήσει στην Κροατία.

«Σίγουρα δεν θα είναι ένας περίπατος στο Ζάγκρεμπ. Εχουν πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως οι Κοριτς, Πάβιτσιτς, Φιόλιτς και ο σέντερ φορ Σουντάνι. Περιμένω μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα αφού επιστρέφουν στο γήπεδο, μετά από αποχή διαρκείας, οι οργανωμένοι οπαδοί».

Κάπου εκεί, η Tuttosport ρώτησε τον Πιάτσα αν... μετάνιωσε (!) για το γεγονός ότι επέλεξε τους μπιανκονέρι επειδή δεν είναι βασικός, για να δώσει ο Κροάτης την εξής απάντηση: «Είναι αυτονόητο ότι θα έκανα την ίδια επιλογή. Είμαι σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ του κόσμου, είμαι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους. Μπορώ να μάθω εδώ και θέλω να παραμείνω στο Τορίνο για πολλά χρόνια. Ξέρω ότι 23 εκατ. ευρώ είναι πολλά λεφτά αλλά η Γιούβε έδωσε περισσότερα για άλλους. Ειλικρινά, δεν νιώθω πίεση λόγω του ποσού που ξοδεύτηκε για την μεταγραφή μου, με απασχολεί μόνο το να είμαι έτοιμος».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Πιάτσα είπε ότι «όλοι θέλουν να παίζουν συνεχώς αλλά είμαι νέος και πρέπει να μάθω, να ωριμάσω. Το να σκοράρω δεν είναι εμμονή για μένα, αισθάνομαι περισσότερο μέσος παρά επιθετικός. Στην προπόνηση μελετάω πολύ αυτά που κάνει ο Ντιμπάλα αλλά θέλω να μάθω από όλους», για να αναφερθεί ακολούθως στη σχέση του με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Η σχέση μου με τον προπονητή είναι σπουδαία. Μου διδάσκει πολλά στο θέμα της τακτικής, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί με βοηθάει να καταλάβω το ιταλικό ποδόσφαιρο».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει το Champions League, απάντησε: «Η Γιουβέντους έχει αυτά που χρειάζονται για να κατακτήσει το Champions League. Ξέρουμε ότι υπάρχουν άλλες 3-4 ομάδες που μπορούν να το κάνουν αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου