27 Σεπ 2016

Ένα πρωτάθλημα για δύο δείχνουν οι αριθμοί, τι συνέβη πέρσι και τι φέτος έως τώρα

Γιουβέντους και Νάπολι δείχνουν έτοιμες να ξεφύγουν από νωρίς, με τους αριθμούς να είναι με το μέρος τους.

Ποτέ κανένα πρωτάθλημα δεν κρίθηκε από την 6η αγωνιστική και εξαίρεση δεν θα αποτελέσει η φετινή Serie A. Είναι επίσης αλήθεια, όμως, ότι μπιανκονέρι και παρτενοπέι δείχνουν αποφασισμένες να ανεβάσουν ρυθμό από νωρίς, επιβεβαιώνοντας όσους πιστεύουν ότι και φέτος οι δύο πρώτες θέσεις θα είναι πιασμένες από αυτούς.

Οι αριθμοί, όπως γράφει η Gazzetta dello Sport, δείχνουν ότι οι ομάδες των Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Μαουρίτσιο Σάρι είναι, μαζί, στο +15 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό σημείο πέρυσι.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Συγκεκριμένα, η Γιουβέντους έχει πάρει 15 από τους διαθέσιμους 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 1η θέση. Πέρυσι, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής έφευγε ηττημένη από το Σαν Πάολο με 2-1 και είχε μόλις 5 βαθμούς με τα γκολ να είναι 6 υπέρ και 7 κατά... Φέτος έχει +10 βαθμούς και τα γκολ είναι 12-4.

Την ίδια ώρα, η Νάπολι είναι στο +5 σε σχέση με πέρυσι. Τότε, είχε 9 βαθμούς μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές και τα γκολ ήταν 12-7 ενώ φέτος έχει 14 βαθμούς και τα γκολ είναι 14-5. Με λίγα λόγια, έχοντας υπέρ τους και τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής αφού όλοι οι άλλοι έχασαν βαθμούς, μπιανκονέρι και παρτενοπέι μπορεί να μην έχουν βρει ακόμη 100% ρυθμό αλλά κινούνται πιο «γρήγορα» σε σχέση με πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου